, kaj pa veš kaj se zgodi. Lih pri nama z mojim dragim se je to zgodilo. Moja teta je bila sošolka z mami od mojega. V mladih letih so skupaj žurale tudi z mojo mami. Moja mami se še dobro spomni noseče mami od mojega dragija in potem obiska, ko je šla pogledat mojega, ko se je rodil. A kakšno naključje... Violinski, upam, da bo tvoja mami hitro oklevala, ma groza kako je padla. Tina, veš kaj pravim kdor išče ta najde...tudi zate se bo našla služba. Lej kaj pa to ti ne odgovarja
grem popit kavo
še ena slika iz Čateških, da si predstavljate kakšna gužva je bila...sej te mine, a ne?
mah nevem kaj naj narediva, moj je tako živčen, da ga kar v prsih stiska. Lih prejle ob kavi sem razmišljala, da bi si sposodila od babice, ki je v bolnici. Babi itak že par mesecev nič ni zapravljala, stanovanje v katerem je živela je napisala na teto in ta naj bi plačevala vse račune ...vsaj upam, drugače bom naredila org kažin in prepir v družini... pa smo spet pri družinskih prepirih...aja, teta upravlja tudi z babičinim denarjem oz. pokojnino, ki pa ni majhna 700eur dobi. Se pa moram še pogovorit z mojim in mamo, bratom in stricom. Grem hladilnik ščistit, dokler naša princeska še spi. Aja, doma pa Demi noče na kahlo, groza..pa sem spet na začetku z odvajanjem, ampak se ne sekiram, bo že...še vsi smo, pa bo tudi ona.

Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!