, kar pretepla bi se. Kar nekaj sem živčna, tresem se in vsa naspihirana. Sploh nisem mogla spat
spet me je psiha nekaj vrgla, zdaj nevem zakaj, zaradi hladilnika oz. denarja, ki smo ga dali..ali zaradi mojega dragija k se je sekiral...ali me pa daje že menjava službe in me je strah...mah grozna sem jaz s tole mojo psiho!!! Že dalj časa pa opažam, da me takole meče pred menstruacijo, se ene par dni depresivna, pa slabo mi je in kdaj moram bruhat
kok sem glupa...komaj čakam da se Demi zbudi in me spravi na realna tla in me nasmeje... Včeraj je pela ladica po morju plava in na koncu pesmice k gre takole ole naprej, ole naprej, dokler je še vetra kej..ona pa dokler je še veter piha..tok sem se smejala. Itak pa Demi skoz poje in sploh nevem kje pobira pesmice, npr. riševe in ob vsaki sliki zapoje pesmico..riševe seveda čist osnovne like živali ali predmetov...npr. narišem rožo..ona pa takoj zapoje Jaz sem mala roža, roža mamina - jaz se pa kar stopim.. Včeraj smo šli po nakupu seveda hladilnik zalit, na eno pijačo, Demi je bila seveda v plenici, laufala po vrtu lokala in priteče k meni in pravi mami lulala tam na tleh...reva je milsila, da se je polulala na tla, in potem je še iskala kje je lulanje...sem ji razložila, da je šlo lulanje v pleničko in da je zelo pridna. Seveda potem trma, da hoče plenico dol..potem smo pa šli itak domov. Grem na en čik, da si malo misli zbistrim aja, tina, nismo imele še piknika...se nismo mogle uskladit z datumi

Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!