Hvala bogu, da ste malo ustavile konje s tem rojevanjem, kdo bi pa z mano tu visel do konca junija sicer
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP
Ko smo bili mladi, smo ga čez vikend hodili žurat, zdaj hodimo pa čez vikend rojevat!
ŠpelaP, hehe, to dvoje je mal povezano

, čez vikend žurat

, potem pa čez 9 mesecev neko lepo soboto še rodit
Ja, se že najde razlog, sigurno, samo tale zadeva stane kar lepo eno mojo plačo in mora bit razlog kar velik, hehe in če otrok ni dovolj velik razlog, potem pa res ne vem, kaj je, hehe
Ana, jaz
mam že ene 2 meseca 63 kg.

Po uradni statistiki sicer ne, ker so me enkrat nekam čudno malo zmerili, naslednjič pa je bilo potem seveda normalno, tako da v knjižici res vzorno pridobivam težo, vsak mesec malo:) Ampak ker se tehtam tudi doma, vem, da sem tam tam že kar nekaj časa...
Res pa je, da zdaj hodim plavat 4x na teden, pa še fant je mel parkrat teren in ga cel dan ni bilo in nisem nič kuhala in jedla samo kako juhico z vrečke, pa jogurt in sadje... No, to je bilo samo parkrat, sicer tamali ni hudega, itak pa vse dobi od mene, če za koga zmanjka, sem to jaz, hihi
No,
bi bila zelo vesela, če bi ta teža ostala še do poroda, matrat se pa zato ne mislim.
če bo bo, če pa še ena kila gor, pa tudi ne bo neke katastrofe.

Več pa skoraj ne bi smelo it v teh 3 tednih... Čeprav ste me zdaj pošteno prestrašile - 2 kili v 11 dneh???

joj, saj če meni plavanje vzamejo, bo kmalu isto...
Je pa hecno, da kadar jem samo sadje, jogurte ipd. cel dan, me ne peče tako zgaga - samo kaj naj, ko pa potem hujšam... Glih hujšala pa tudi ne bi v 9. mesecu... Pa še lačna sem, hehe

. Tak da danes naredim pico

in seveda kako tortico za čez
Pa sadja pojem, kolikor mi paše! Se sploh ne obremenjujem, ker se mi zdi to edino prav. In če mi paše zmazat pol lubenice, "so be it"!
KT, zgledam pa tudi jaz tako, ko da bi žogo pojedla! Sicer mi je ravno včeraj tašča rekla, da sem prav suha v obraz, tudi roke se mi zdi, da mam kar malo bolj koščene... Tako da sem po moje mal shujšala ta zadnja dva meseca, ker tamala oz. trebuh je definitivno zrasel! čisto ven štrli
Koliko si pa ti velika, da maš komaj 60 kil???
Meni se zdi to ful malo...
Aja, pa še to je
hecno: moja
ful bolj miga, kadar sem jaz čisto crknjena, pa nič ne spim
in cel dan letam od mš do trgovine s šivalnimi stroji na drugem koncu mesta, pa potem domov in potem na plavanje zvečer... Mali se ful dogaja in skoz brca.
Če si vzamem malo bolj fraj, pa je veliko bolj mirna
. Ma še katera take izkušnje?
zlata ribica, jaz se
ne nameravam odpovedat ničemur, bom pa probavala postopoma - en dan eno surovo sadje, drugi dan drugo, itd... Ne bom si lih kisala solate že prvi dan, ko pridem domu, recimo, te fermentirane zadeve pridejo za svežim sadjem in zelenjavo na vrsto. če pa z ničemer ne bo težav, kar seveda upam

, navali narode! Glede
solate so nam v MŠ rekli, da je problem v kisu, ki ga daš gor, ne pa v solati - tako da probaj najeprej brez kisa. Meni je bil to super podatek, ker itak jem v gl. samo oprano, če pa delam kak preliv, je navadno jogurtov, mava rajši. Kisano samo na obiskih, pa še to pri tašči lahko dobim samo oprano, hehe
mela, seveda pa se ne mislim takoj napokat enega sadja, malo po malo, pa se daleč pride, a ne?

Sicer se okusov baje še v bušiju malo navadijo, res pa prebava še ni ista, ampak saj dobijo tudi malo predelano, ni lih, da bi ji kar sveže jagode not tlačila, če jaz kako pojem (čeprav bojo jagode vseeno zadnje sadje, ki ga bom probala, ampak upam, da pridem do njih...)
mentos, ne sekiraj se zaradi kil

, jaz sem bila
v 3. mesecu po vseh indeksih
za normalno nenosečo žensko podhranjena, pa to ni nikogar skrbelo

... Zato pa zdaj nimam tako veliko kil, ker sem na začetku bila bolana, nisem mogla jest, pa še kar sem, sem vse zbruhala... Tako da sem najprej shujšala ene 2 kili... Tak da če to šteješ zraven, sem se pa več zredila

, za 10-11 kil! POtem sem se par mesecev zelo redila, zdaj pa spet hodim plavat in se je teža normalizirala, čeprav je to pri merni zelo tako, v šunkih - navadno iz nedelje na pon. mam kilo več... Upam, da ne bo še kake take nedelje, če pa bo, pa tudi ne bo konec sveta, bova pa s taščo skup prišli po kilah, hehe

(ona hujša in je na 65, če v teh 3 tednih ona eno kilo shujša, jaz pa eno dobim, bova ravno skup)
Strij pa
(še) nisem dobila
. Niti se mi še ni obrnil popek!

Samo tisto lineo negro imam, le da je pri meni bolj "linea svetlo rjava" in čisto tanka, tako da me ne moti, se skoraj ne opazi, mislim, moraš res od blizu gledat moj buši

, da jo vidiš
Jaz si po porodu res ne želim hujšat, si želim, da bi vse prišlo na staro stanje kar samo od sebe...
Kaj mislite, da so to previsoka pričakovanja? Sem malo računala, pa saj če je 2-3 kile otrok, pa 1 kila posteljica, pa 1 kila maternica, pa 1 kila vode, pa potem še 0,5 kile krvi izgubiš in 0,5 vode iz raznih tkiv se sigurno nabere, saj čutim, da mam recimo spolovilo precej večje kot navadno in tudi se čuti, da tisto ni mast (pa tudi sicer se tja navadno ne redim

), (mimogrede a ste to tudi druge opazile?), je to že 6-7 kil. No, tista kila v prsih tudi če ostane

, vsaj med dojenjem verjetno bo... Pa mamo že 8 kil... Ostane še 1 kila, ki je nimam kam dat, čeprav res nimam občutka, da bi se kaj pretirano zredila, pa tudi če se še 1 kilo zredim v teh 3 tednih, dve kili se mi ne zdita tak strašen problem... Bi ju z dojenjem morala zgubit, se mi zdi, brez da se kaj pazim...
Jaz sem namreč bolj tak
hedonist, čeprav rahlo
hiperaktiven in deloholičen... Tako da
nimam discipline za diete
. Nikoli v življenju mi še ni bilo treba hujšat in upam, da bo tako ostalo

... Ker vem, da to ni zame

... Sem delala parkrat dieto za železo, kjer nimaš nobenih količin omejenih in lahko poješ kolikor češ in se napokaš, ampak imaš določene hrane, ki jih moraš jest in določene, ki jih ne smeš, pa mi je bilo že tisto grozno!!!! Pa komaj 14 dni je trajalo in sem mela prekleto dober razlog zanjo (tak malo železa, da sem skoz skup padala), si ne predstavljam furat diete samo zaradi postave 1 mesec, recimo, svaka čast

tistim, ki jim rata, meni ne bi

... Zato bi rajši, da mi ne bi bilo treba
Lusa, le pridi in se javi še kaj! Veš, da navijamo za tvoje

! če pa ta mesec ne bo nič, si pa zapoj: "za eno samo črtico me je imel..."

Ne mi zamerit, danes sem take nagajive volje

Ejla, jaz sem za, da rodim na tvoj RD, samo se mi zdi, da bo to tamali še malo zgodaj... Bi bilo skoraj 3 tedne prej... Ampak saj pravim, ne da bi imela kaj strašno proti, izpit mam namreč 11., tako da bo to za mano... no, drži mi pesti, da ne bo čakala do zadnjega... Čeprav vem, da ma stanovanjsko pravico pri meni do 1.7., namreč narejena je bila 1.10 ali katerikoli dan potem, prej pa ne, ker se ne smatram za devico Marijo, ki bi brezmadežno spočela