Tudi po tistem nastavku za magični lonček, ki je 3m+ noče?
Na srečanju je Emamair pravila, da jih ima Nuk v Muellerju, zdaj sem pa videla, da ima Avent tudi podobne.
Jaz sem ga nameravala kupit, potem sem pa raje kupila tisto flaško za DM bon, kjer še eno dobiš, pa bo za čaj zaenkrat kar še navaden cucelj, čez kakšen mesec bo pa mogoče že znal bolje piti na nastavek 6+. Zdaj parkrat potegne, potem se mu pa več ne da.
Aha, btw, za bon 1+1 gratis so mi hoteli dati gratis malo flaško, pa smo se potem sporazumeli, da moraš tudi dobiti srednjo velikost zraven, tako, da boste vedele, če bo še katera imela tak problem.
Sicer pa poznam tudi punce, ki so čaj oz. tekočino tudi dajale po žlički... Če ne gre drugače je mogoče za poskusit, sicer bi pa jaz znorela, da bi mu morala pol dcl po žlički zdajat. Da bi popil pol žličke bi rabila ene pol litra čaja. Prej bi pokušala različne okuse čaja, kot bi pristala na žličko, kot edino sredstvo.
Pa že nekajkrat sem pozabila
pohvalit DM plavalne plenice. Mi smo jih imeli kar kot kopalke- po več dni eno. Samo ožela sem jo, pa je bila čez 1 uro kot nova. Zavitek pampers plavalnih plenic nisem niti odprla, niti zaradi firbca, tako zadovoljna sem bila s temi. Pokakal se pa v vodi ni nikoli, takrat bi jo pa seveda nemudoma zamenjala. Tako, toliko za tiste, ki še greste čofotat. Tale sparina... jaz bi šla spet kam plavat...
Lp