IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Naš Lovro je pa danes spal 11UR V KOSU BREZ HRANJENJA
To ti privoščim! Iz dna srca! Pri nas pa ta zgodba več ne pali.
Zna biti da smo se na morju scrtali, ko smo skupaj spali, pa zobki itd. Ne zaspi več sam, pa kakorkoli mu pomagaš, se zvija med spanjem, tako, da je danes spet od 1h prišel k nama in posledično sem jaz čisto polomljena. Malo bolj se naspim šele, ko moj gre v službo, da nama odstopi še polovico najine majcene postelje.
Ja, tako je pri spanju. Vzponi in padci. Pa tako sem bila ponosna, ko je pri 2-3 m eno obdobje že full spal.
Potem se pa čudim mamici 6t punčke, ki se hvali, da ji prespi noč. Podstavek: do 4h, ko se dojiva, potem pa noče več zaspat. Kako smo vse enake, kajne?
Jaz se tolažim, da ko bodo zobki res zunaj, se bomo lahko spet dali na stare tirnice, pa malo mu bom posteljo obrnila, da ga zmedem.
L_p: jaz sem vedno vesela, kadar se katera tukaj "spuca" - ker se jaz velikokrat in mi ful pomaga, potem ful privoščim tudi drugim, da se tukaj razpišejo in jim je bolje. Tudi tvoja varianta it na kolo in se zdret ni bila slaba!!! Kakorkoli, samo, da besa ne zadržujemo v sebi!!!
TanjaS - ja, v tistih lepih koncih pri ŠKL. Sej si pa ja opazila, kje je najlepše, kajne? No, ravno tam sem doma.