Izcedek je bil malo bolj gost ampak tekoč,bele barve kot mleko.Ni bilo potrebe menjat hlačke ker nosim tiste dnevne vložke.No njega pa sem morala zamenjat takoj.
Potem pa čisto možno, da je bila plodovnica. Sicer pa je to le laično mnenje, ampak glede na to, da ti je vložek premočilo... Kaj pa, če bi poklicala svojega ginekologa ali v porodnišnico, da te usmerijo kaj in kako naprej?? Kaj meniš? Po moje ti bodo rekli, da se pridi pokazati. Če danes ne greš, kdaj si naročena na pregled?
pozdravljene!
js se bol malo javljam-ni časa
najprej čestitke vsem novim mamicam
sem opazila, da imamo 2 Eneja septembrke
prej smo ga kopale s patronažno, jutri pa pride še z vago-sem ji rekla da me zanima kolko se je zredil, ker je dobil lička pa podbradek
je rekla, da se je pol kile sigurno zredil
danes pa ima naš sonček ŽE 2 tedna
učeraj smo praznovali očetov abraham-sem se na žurki pregrešila ion pojedla par rafaello krogljic (nisem se mogla upret kokosu
) pa mi je rekla danes patronažna, da itak da lahko,sam nej ne pretiravam
morem se pa še pohvalit, da sem izgubila 12kg
se pravi, da sem na -1kg
srček-js mislim, da boš ti jutri že cartala
pol pa je počasi čas, da se primorke dobimo!!!!!!
aaaaaaaaa kaj js sem 1. primorka, ki je postala mamica
, 2. pa helenca
mamice: kaj pijete???
js spijem okrog 2l čaja za dojenje na dan, vode pa mogoče kake pol litra
čaja nisem nikoli marala, ampak ta pa mi je nekako dober-mogoče zato, ker vem da koristi tudi mojemu
(ker vsebuje tudi kumino in janež-kar je dobro proti krčkom)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Mislim, da je Lemavrica rekla, da gre danes v P in da jo bodo zadržali, če ne celo sprožili porod, če ne bo čez vikend nič. Nisem 100% ampak mislim, da je tako rekla. v glavnem Lemavrica vso srečo in čim manj težav.
A ima mogoče katera še podobne težave: Nosim leče ampak zadnje čase me pogosto bolijo oči in glava, tako da jih moram ven dat in očala gor. Tudi zdi se mi da z leči nikakor ne vidim dobro.
Drugače pa me zanima kdaj se kaj ve pripravile potovalko za v P. in iz porodnišnice? ker prejšnji teden sem rekla, da jo bom danes, danes pa se mi zdi da mam še ful časa in da jo bom pripravila po jutrišnjem pregledu pri G.
Emm tudi tebi želim veliko sreče, v kolikor se boš poslovila od nas so
Sandra, tudi jaz pijem veliko čaja - bebe čaja. Zdaj pa ne vem točno koliko. Se mi zdi, da okrog 4 litre pa še vodo pijem zraven. Kravje mleko in izdelke sem črtala, ker jo je zvijalo. Sandra, kateri čaj za dojenje pa piješ?
Tudi pri nas je bila danes patronažna in v sredo se bo Maja že namočila v svoji prvi domači kopeli

Teža gre počasi navzgor..tok tok, da bi tako ostalo še naprej. Zdaj bo enkrat poskok v potrebah po mleku. Kako ti pa Enej kaj spi? Je že ustvaril kakšen ritem?
IZVIRNO SPOROČILO: srček
. Si pa dobra da upaš na jutri stavit, glede na to, da se pri meni čisto nič ne dogaja,
js sem bila en dan prej ko rožica-po dolgem času sem se počutila polna energije kot pred nosečnostjo...
noben si nebi mislu, da bom čez par ur rodila...še rekla sem da verjetno niti polna luna ne bo pomagala, ker me nič ni ščipalo, matralo....
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
mamice: kaj pijete???
js spijem okrog 2l čaja za dojenje na dan, vode pa mogoče kake pol litra
čaja nisem nikoli marala, ampak ta pa mi je nekako dober-mogoče zato, ker vem da koristi tudi mojemu
(ker vsebuje tudi kumino in janež-kar je dobro proti krčkom)
Sandra, kako se imenuje ta čaj?
Tudi jaz imam v spominu, da je lemavrica rekla, da jo bodo danes 100% obdržali v porodnišnici in sprožili porod. Sigurno nam bo javila kako je kaj.
taja83...tudi jaz obasno nosim leče, ampak mi v času nosečnosti sploh ne pašejo, zato sem zdaj pristala na očalah. Full so me motile, pa nekam motno sem vidla. Nevem, a je kriva nosečnost ali bi mogla na pregled in dobite druge.
Glede torbe pa jo imam jaz spakirano kakšen teden, rok imam pa 26.9.. Mah, tolk jih je prej rodilo, da sem se tudi jaz odločila, da dam notri tiste najnujnejše stvari. Moj
ali pa sama bom dala tik pred odhodom notri še kozmetično torbico pa nekaj za spit in piškote.
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Sandra, tudi jaz pijem veliko čaja - bebe čaja. Zdaj pa ne vem točno koliko. Se mi zdi, da okrog 4 litre pa še vodo pijem zraven. Kravje mleko in izdelke sem črtala, ker jo je zvijalo. Sandra, kateri čaj za dojenje pa piješ?
Tudi pri nas je bila danes patronažna in v sredo se bo Maja že namočila v svoji prvi domači kopeli

Teža gre počasi navzgor..tok tok, da bi tako ostalo še naprej. Zdaj bo enkrat poskok v potrebah po mleku. Kako ti pa Enej kaj spi? Je že ustvaril kakšen ritem?
js pijem čaj pri dojenju iz lekarne
najin je tako užival v vodici
spi...hmmm...kakor kdaj
danes je bil na joški od 1h do 3h
pa če ga hočem dat v pojslco ima takoj oke ko sova in noče zaspat...
ko pa ga imava pri sebi v pojstli pa spi tudi po 3 ure...sam vsake tolko pokuka na eno oko,če sem js še zraven
čez dan pa spi po 2-3 ure
kaj pa tvoja Maja?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!