IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
je kej narobe, če mu dam 2x /dan dol plenico za kake 2 urce(za široko povijanje) in ima gor samo pampersko?
kolka ima oba 1a
ker mu to zelo paše, pa še lažje se sprdi in pokaka
Sandra, po moje ni nič narobe, če to narediš. Zakaj bi bilo? Moja dva imata kolke 1A in 1B, pa so rekli, da mi ju ni treba sploh široko povijat, potem je pa pediatrinja rekla naj ju samo ponoči povijem široko (ko ni treba celo noč previjat in ni zoprno), ker je imel moj mož oba kolka problematična, ko se je rodil.
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
kolko krat na dan vam še kakajo?
nekje 2x na teden

. Baje je pri dojenih otrocih normalno tudi to, da kakajo samo 1x tedensko. Zato pa potem napolnijo plenico...
NaILa, meni je najboljša "Vse o nosečnosti in otrokovek prvem letu" od Mayo Clinic, a je žal razprodana. Dobi se le rabljeno, če katera prodaja, tako sem jo tudi sama kupila.
duskamb, ne sekiraj se, če je dodatek "premrzel". Midva pogrejeva vodo kar v mikrovalovki nekje na 40 stopinj (čeprav piše 50) in med tem, ko jesta moje načrpano mleko, se tisto ohladi ravno prav. Nič ni narobe niti, če je dodatek ohlajen na sobno temperaturo(!!!), zato se res nič ne sekiraj glede tega. O tem si lahko prebereš tudi na:
http://www.novalac.net/other/questions_us.htm Glej vprašanje "
Ali je potrebno pogreti stekleničko, preden jo otrok izpije?"
Za odhode ven pa z možem vzameva pogreto vodo kar v termoski (tako smo naredili tudi takrat, ko smo šli na morje). TO je potem simple ko pasulj - vliješ potrebne ml vode, natreseš prak in ... voila!
ribica, iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!
sonce78, 1B so meni rekli da pomeni, da sta kolka v redu, ampak da hrustanec še ni popolnoma zrel (?)