Si me spomnila na to, kako sem pri Mihu ves čas nosila modre puloverje in pižame in ko sem enkrat oblekla roza pulover, se me kar ni uspel navaditi
Toliko o vidu pri dojenčkih
Si me spomnila na to, kako sem pri Mihu ves čas nosila modre puloverje in pižame in ko sem enkrat oblekla roza pulover, se me kar ni uspel navaditi
Toliko o vidu pri dojenčkih
, 3. in 4. skuhaj čajčka (50ml vode, do eno minuto (ne več) imej noter filter vrečko kamilic ali cvetke, ki jih nato precediš, tri janeže, tri kumine, pol žličke sladkorja). Otroka bo pomirilo, ali pa se bo pokakal. Popije naj 10 do 30 ml čajčka). Če po tej seansi oz. po kakanju noče jesti, nadaljuj za drugo točko. V tem primeru bo sigurno zaspal in nato normalno jedel. Za refluks ti bom pa kaj napisala in sme že enkrat Myski le v primeru, da
veliko poliva.

Razumljivo je, da se želimo po porodu čim prej vrniti na telesno težo, ki smo jo imeli pred noseč...
Fit mamica

SOS vodnik za mlade mamice, ki od utrujenosti in skrbi za otroka pozabijo poskrbeti zase.
Počitek in spanje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!