Uff, danes sem tako utrujena... Skuhala sem kosilo in pozabila ugasnit štedilnik... Eno uro je gorel ... Potem sem šla v trgovino in pozabila zaklenit avto in pozabila sem, po kateri poti se pride domov in sem malo zalutala. Res svašta
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
sem glih včeraj vprašala mojga, kdaj gremo v lj, da se z vami dobimo
bomo prišli- upam da v kratkem...
Obvezno sporoči v naprej, da splanirava prihod v Ljubljano. Če ne, pa prideta k nama na Dolenjsko
Tanja Lina, točno te razumem!!! Ta CR in občutek nemoči... da ne moreš narest vsega za svojega otroka, da si nesposobna mama. Ufff, zgleda imamo čisto vse enake misli v glavi, ampak treba jih je zares pregnati ven in se zavedati, da so na delu grdi strici Hormoni in da počnemo vse, kar je v naši moči. Ti pa povem za tole adaptirano mleko - tok je fajn, da lahko tudi ati kdaj nahrani malčka, meni je tok lepo gledat ta prizor, tako da mi odtehta vse slabe misli o tem, da ne dojim!!!
nefretiti, naša dva tako čudno jesta... sploh ni v skladu z navodili, kot pravi
nana
. Maja je od 80 - 120 ml na obrok, Marko pa od 100 - 140 ml. Enkrat manj, drugič več... Če bo 60 ml premalo, bo že nadoknadila pri naslednjem obroku, tako da se nič ne sekiraj.
KOLIKO HRANE NA DAN? Meni so razložili v P in patronažna tudi, da naj bi otrok pojedel [150 ml * kilogrami svoje teže] mleka na dan. Torej, če je otroček težak 3 kilograme, naj bi pojedel 3x150 ml = 450 ml na dan. Potem upoštevaš koliko obrokov ima otroček, in če jih ima recimo 5, to pomeni 90 m na obrok. Ampak NIKOLI ni tako, da bi otrok pojedel vedno enako (tako kot tudi mi jemo različno tekom dneva), tako da je to spet ena nabluzena teorija. Je pa vsak nek "okvir".
Midva si piševa, koliko kdaj pojesta, potem pa na koncu tedna samo malo počekiram, če je količina hrane na dan približno enaka temu izračunu.