Rožica, pri nas je bil prvi takšen pre naporen otrok
in te zelo zastopim. Mogoče je tale izraz naporen malo zgrešen. Boš videla, da so to občutljivi, nežni in izredno previdni otroci. Počakaj, da malo zraste. Poglej tako, da bo pač potreboval malo več, da se navadi na življenje izven maternice. Takoj, ti bo lažje. Lumpa, upam, da čas brez sina hitro mine
Pleničke. Pri nas premočijo, če jih pravilno ne dam gor, ali ne pripnem prav ježkov. Nora, ja, je možno, da po mleku dobi krčke - umetno mleko se težje prebavlja od materinega, ampak se mi vseeno zdi malce zgodaj, da bi že vplivalo. Po vsaj enem tednu se pokažejo vplivi umetnega mleka na prebavo. Lahko, da bi
krčke dobil v vsakem primeru. Pri dveh do treh tednih se ponavadi pojavijo. Leamavrica, Miha je bil na umetnem mleku pa je bil oktobrček. OK, kratek čas sem dojila (nato je zmanjkalo), ampak vode ali čaja vanj nisem spravila do 7. ali 8. meseca. Pri treh mesecih je bil v celoti na umetnem mleku. Kadar je čaj popil, je še več polival, zato sem prenehala z vodo in čaji pa itak je bil tak požerušček, da je definitivno imel dovolj tekočine. Ker je popil več od priporočene količine na škatli, sem si ves čas zapisovala, koliko ga spije čez dan. Čeprav je bil na umetnem mleku, do odhoda v vrtec nismo poznali bolezni, če katero dajejo čudni občutki ob dodajanju.
Za LCA jogurte pa ne vem
Poskusi nekaj žličk, d avidiš, če bo kaj reakcije.
PBJ, saj bo vse v redu drug teden pa kot praviš je Ana lepo gibljiva. Jst86, koliko časa pa mu že daješ Aptamil?
malo mimo teme
Miha bo drugi teden dopolnil dve leti in iščem predloge za dobre torte oz. slaščičarne v Ljubljani in okolici, da bi naročili eno veliko dobro torto. Kakšen predlog? Saj bi jo delali sami, pa smo s časom bolj tako tako

Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši ma...
Vse o nosečnosti

Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Aktualno
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!