Pozdravljene!
Evo, dobila sem internet
! Edino...zdej pa časa nimam
. Izak takoj pogrunta, če nisem skoncentrirana na njega. Takoj se zbudi sam, da grem na wc al po hrano (pa sem še vedno na 3 plusa, oz. še 4kg greha za nazaj
).
Najprej se bom spravla mal za nazaj prebrat. Ne mi zamert, če bom kej kiksala, ka bom kej spustia
.
Imam pa eno neumno vprašanje: vidim,da ste se pogovarjale o noskih. Izak je tudi prehlajen. Sicer se mu v nosku bolj tisto ta suho nabere in mu dam samo fiiološko, pa je čez čas dobro. Kdaj se uporabljajo te napravce za izpihavanje? Samo, če jim teče ven al tud v mojem primeru, po tistem, ko mu dam fiziološko?
Midva imava že dobrih 6 tednov, pa imamo še vedno kaos. Jemo pač, ko je lačen. Sem pa opazila, da ful delam napako, ker ko joka, mu prvo zisk ponudim
. Če vem, da je suh, se mi zdi, da je pač lačen. Pa dostikrat ni. Ker, ko se pokaka, neha jokat! Torej, res bi morala vse drugo prvo probat in mogoče malo počakat, ker ni nujno, da je lačen. Pol bi pa kdaj pršla na tiste tri ure
.
Sandra: Izak po 4 tednih: 57cm in 4800g. Res velikokrat je.
Še vprašanje glede prsi. Na začetku sem imela mleka za izvoz. Tudi po 10 flaš na dan sem si spumpala. Non stop sem imela polne, napete. Zdej mam ful manjše in čisto mehke. Sploh si več ne rabim izpumpavat
. Sicer zgleda, da mam mleka še dost, ker si po hranjenju probam ročno, če še kej teče. In vedno teče. Se je to še kateri zgodilo? S
o se pač prilagodile povpraševanju? Al sem na tem, da mi ga bo sfalilo?
Zdej grem pa res mal za nazaj brat.