IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Sem včlanjena v Ikea family klub in otrokom kar na dom pošiljajo čestitke....a ni super
.
Jaz tudi, pa mi ne pošljejo čestitke za tamalega

. Pa sploh ne vem zakaj (sem ga pa sigurno vpisala na uno pristopno izjavo) - če bi malo več znala nemško bi jim še mail poslala. Pa tudi nimam pojma kako "dodaš" otroka na Family card? Vse ostale reklame ipd. pa normalno dobivam.
Jaz sem zbita do konca - Anči ponoči "žura". Zobki ji rastejo

. Ravno za vikend sem najdla prvo enkico

. Zdaj vsaj vem zakaj je tako zatežena

. V glavnem obupno! Lovra ni nikoli tokle matralo! Kaj šele bo! Kje je še ostalih hmmmm 19 zob

!
Drugač smo pa vsi skupaj dali čez eno smotano virozo. Otroka sta jo še najboljše odnesla - Ana sploh, komaj da je malo smrkala. Jaz sem bila pa cel vikend tako povožena! Potem pa še spala nisem zaradi Ane...

Cela veselica.
Urša Nejc pa kar precej poje čez dan! Kolikokrat pa potem ponoči je? Če je to 1x pa bolj proti jutru - tam ob 4ih, 5ih, mu jaz ne bi ukinjala. Drugače bi ga pa res pustila jokat. Lovro vem, da je enkrat cel teden prespal in od takrat naprej ponoči ni več dobil za jest. Ampak je bil star samo 7m. Tam nekje okrog 9. sem ga imela pa namen "odvajat".
Drugač pa vse po starem - kakšen dan gre malo lažje, kakšen dan mal težje... Ampak jih je zdaj že prav veselje pogledat kako se "porajtata"

. No za konec pa še ena slikica mojih smeškov: