IZVIRNO SPOROČILO: jasna81
Kaaaaak vam vela.... Js bi tud na kavico!
Tega izraza pa še nisem slišala, kaj pomeni?
Kaj pa Čatežke? Zamrla tema?
Mi smo se menli, da bi šli konec tega tedna. Kaj pravite? Upam, da nam bodo družbo delale še dve mlade družinice (ena marčevka in ena aprilčica). Sej ve nebi imele nič proti, a ne?
Mamljivo!
Kar se pa tiče urejanja poletnih cot sem bila jaz danes ravno pri taistem delu, sem mojemu zložila puloverje na police, poletne cote pa stran. Tudi Davidovih premajhnih cunjic se je nabralo za 4 škatle (velikosti malo večje kot za čevlje - od rojstva naprej sevda). Pa ne vem kaj moj jamra skos da ma mali več cunj kot on
Novosti: Včeraj mu je zrasel 5 zob, dvojkica spodaj desno. Danes smo mu namestili športni del na ZAPP-a. In končno sem mu šla odpret varčevalno knjižico na NKBM, dobil je svojo prvo nagrado! 20 EUr ob rojstvu. Simpatično je, ker je to v knjižici vpisano.
Kaj jemo danes?
Zjutraj: skutka pasirana LjM. z domačo slivovo marmelado in riževimi kosmiči
Malica: 3/4 kakija
Kosilo: losos in bučna juha iz hokaido buče
Malica naslednja bo: spet malo kakija in morda čežanica s polento.
Večerja: standard, nočna flaška 200 ml. sva se pa ene dvakrat dojila bolj mal sicer, ampak je dobil malo probiotikov vseeno

.
Danes smo kar gurmansko zaštartali, samo ko pa res nimam idej kaj naj mu kuham

.
Joj ko tole o bundah berem sem zelo vesela, da sem jo že kupila, čeprav sem svojemu ravno razlagala, ja no mogoče bi pa res lahko še kakšen mesec počakali.
Jaz imam pa drug problem. Prepozno sem se spomnila, da rabimo zimsko vrečo za Speedija v Oceanic blue reflection barvi in sicer jih ne dobijo več, ker je nova kolekcija. Šment!
Se vidimo,
pa-pa