cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Najbolj nenavadna imena

clock-img

05.04.2008, 09:48

clock-img

aprill

pencil-img

96

BRAD URS user posted image
KAORI user posted image

clock-img

13.04.2008, 11:04

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

user posted image  Al, user posted image La (bratec in sestrica)

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

29.04.2008, 09:46

clock-img

byanca

pencil-img

252

user posted image bee- poznam punčko(prebere se bi)

clock-img

03.05.2008, 13:38

clock-img

iskanje

pencil-img

143

KAKŠNO SE VAM PA ZDI IME MALU ZA PUNČKO?

clock-img

05.05.2008, 14:55

clock-img

caligula

pencil-img

954

Moj se je zapiknil v ime Sandrin, vse lepo in prav ampak ko sem ga vprašala, kaj bo pa punčka, pa je odgovoril: ja za oba je lahko Sandrin...
spola namreč še ne veva:D
Kaj si mislite o imenu?

Moj izbor je malček drugačen: Za fantka bi sigurno dala Brit, na izbiro sem si dala še Mark, Tam, Zal, Rory,Kai,Žan
punčka po moji izbiri: Tyra, imam pa še: Ami,Aliya,Cailyn,Britta,Kyla,Zoya,Latisha,Taja

Še vedno upam, da bo fantek, in da se bo moj strinjal z mojim izborom.

clock-img

05.05.2008, 14:57

clock-img

caligula

pencil-img

954

Al, La (bratec in sestrica)

????????? A naslednji bodo pa : do,re,mi,...

clock-img

05.05.2008, 16:13

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

Moj se je zapiknil v ime Sandrin, vse lepo in prav ampak ko sem ga vprašala, kaj bo pa punčka, pa je odgovoril: ja za oba je lahko Sandrin...
spola namreč še ne veva:D
Kaj si mislite o imenu?

Moj izbor je malček drugačen: Za fantka bi sigurno dala Brit, na izbiro sem si dala še Mark, Tam, Zal, Rory,Kai,Žan
punčka po moji izbiri: Tyra, imam pa še: Ami,Aliya,Cailyn,Britta,Kyla,Zoya,Latisha,Taja

Še vedno upam, da bo fantek, in da se bo moj strinjal z mojim izborom.

od kod pa sta, da v vsako ime vtakneš y ?

clock-img

05.05.2008, 16:14

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

IZVIRNO SPOROČILO: iskanje

KAKŠNO SE VAM PA ZDI IME MALU ZA PUNČKO?

Malu se mi zdi malo mimo

clock-img

06.05.2008, 17:35

clock-img

caligula

pencil-img

954

slovenca ampak jaz sem navdušena nad Francijo moj pa nad Anglijo... Ne vem pa, kje je najdu Sandrin.... Sam vsak dan mi je lepše. Po moje se je potrebno na ime samo navadit, potem že gre. Ta imena sem pa izbirala iz leksssikona imen ko je slovenski kao. Še vedno mi je boljš da ima v imenu y pa vsaj zveni lepo kot pa da je Pokahontas al pa shrek... al whatever vse še dajejo otrokom namest imen.

clock-img

06.05.2008, 19:13

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

user posted image  Al, user posted image La (bratec in sestrica)

jaz poznam njuno mamicouser posted image user posted image

clock-img

06.05.2008, 20:37

clock-img

urška

pencil-img

3136

no ja narobe sem napisala. poznam mamico od punčkeuser posted image

clock-img

06.05.2008, 21:39

clock-img

maša*

pencil-img

333

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

slovenca ampak jaz sem navdušena nad Francijo moj pa nad Anglijo... Ne vem pa, kje je najdu Sandrin.... Sam vsak dan mi je lepše. Po moje se je potrebno na ime samo navadit, potem že gre. Ta imena sem pa izbirala iz leksssikona imen ko je slovenski kao. Še vedno mi je boljš da ima v imenu y pa vsaj zveni lepo kot pa da je Pokahontas al pa shrek... al whatever vse še dajejo otrokom namest imen.

V Franciji in Angliji ne vtaknejo v ime Zoja y, amapk je tam Zoe(y), za druga imena so tudi druge inačice.

Malo poglej seznam fr. imen raje, kot pa da v vsako ime vtakneš y in rečeš da je fr./ang.

clock-img

07.05.2008, 17:14

clock-img

caligula

pencil-img

954

maša, ni na mojem zeljniku zrastlo! Najdla sem na netu pač spisek imen in poleg vsakega od kod izvira   ne pa
kje se ga največ uporablja!

clock-img

08.05.2008, 19:48

clock-img

aischa1

pencil-img

648

no pa da še jaz nekaj dodam moji hčerki je ime Aischa na začetku se je vsem zdelo nenavadno kakšno se pa zdi vamuser posted image

clock-img

08.05.2008, 20:36

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Aischa - Aišča ali Aisča se potem prebere glede na napisano al kako?? user posted image

V vrtcu pri moji mali imajo Aisho - se prebere Aiša. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

08.05.2008, 20:46

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

no pa da še jaz nekaj dodam moji hčerki je ime Aischa na začetku se je vsem zdelo nenavadno kakšno se pa zdi vamuser posted image

si pa konkretno zakomplicirala, kako se ime napiše ... a to se prebere Aiša al kako? Prešeren bi se dandanes držal za glavo user posted image

clock-img

08.05.2008, 20:52

clock-img

aischa1

pencil-img

648

ja prav ste uganile vsi jo kličemo Ajša tudi v vrtcu. No vsi ko čujejo to ime se jim zdi zanimivo. Tudi ginekolog ko sem šla po porodu na pregled je reku, da v Kopru še ni slišal za tako ime.user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 20:57

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

zakaj pa ga nisi enostavno tak zapisala - da bi bila Ajša in ne Aischa?

clock-img

08.05.2008, 21:06

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Pravilno se napiše Aisha - kolikor jaz vem, napisano tako kot je ime tvoji hčeri pa se prebere drugače.

Sicer pa to ime ni tako "novo" mislim, da je tudi v  južnih deželah veliko Ajš, tud Boris Novkovič ima eno že zelooo staro pesem z naslovom Ajša user posted image

clock-img

09.05.2008, 07:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

po moje je to nemško črkovanje (Aischa), sam Aiša ni glih nemško ime.. user posted image
ej, a je katera že slišala za ime Strahinja - baje je to srbsko ime enega narodnega heroja (ena pesem/ep?), mi je en model razlagal, da bo on svojmu sinu dal tako ime. bi mela kej za povedat o tem imenu, sam raj ne bom user posted image me pa zanima, če ga še kdo pozna, ker razen od njega ga še nisem zasledila..

clock-img

09.05.2008, 08:23

clock-img

Anonimen

Aisa pa res ni prav posebno ime,posebno je edino to da si ga ti napisala z nemskim s-jem.
Mi je pa vsec ze zelo dolgo casa.user posted image user posted image

clock-img

09.05.2008, 08:32

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ja, mogoče me je res "nemška" pisava zmotila user posted image

clock-img

19.05.2008, 19:11

clock-img

L & L

pencil-img

997

Mi imamo fantička Lorisa pa se marsi komu zdi čudno ime.
Drugač je pa men zelo všeč ime Sandrin, mislim da ga je ena omenla.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

19.05.2008, 22:22

clock-img

Teira ušaj

pencil-img

2

ekola to sem jaz!Teira Ušaj.nisem iz portoroža!sem pa iz obale-trenutno iz Izole.moji stersi so to ime sestavljali iz crk!tista punca iz ng pa je dobila ime po mojem imenu sam ona je z j-jem.njeni stersi so bili navduseni nad mojim imenom in so vprasali mojo mamo če lahko dajo isto oz podobno ime kot je moje!!!!!!!!!!!!
od kod pa ti mene poznas?

clock-img

20.05.2008, 10:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: renatka

Najbolj noro ime , ki sem jih jaz slišala je bilo, da se je otrok pisal Racman pa so mu dali ime Jaka in tako je bil Jaka Racman!user posted image

En Jaka Racman je bil sosolec od moje sestre v gimnaziji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem