Se strinjam s paštetov kruh.
Ma kakšna posebna imena. jih več ni. Vsa imena so ok in normalna, če so še tako čudna za slišat prvi hip. In otroci se ne norčujejo. Vsaj v lj. se ne. Nikoli v življenju, pa delam v šolstvu že 15 let in srečujem vsa mogoča in mogoče vam nemogoča imena, še nisem slišala nikogar, ki bi se norčeval iz sošolca zaradi imena, niti nisem slišala tega od staršev, niti ni omenil nihče od učiteljev, da bi se kaj takega dogajalo, ko pa so bile te teme na rr, sem pa še posebej spraševala, kaj menijo, ali so že kdajkoli slišali za primer norčevanja otrok iz imen. So vsi učitelji rekli, da ne. Norčujejo se zgolj in samo odrasli, kot ste ve. otroci se ne. Njim je vse normalno. In tudi je. Ve ste malo za časom, kar se dogajanja okoli imen tiče.
Jaz imam najbolj dolgočasno ime na svetu. Eno od najbolj pogostih, iz časa moje mladosti. Brez veze, nikoli nisem razumela mojih staršev, kako so mogli biti tako zelo dolgočasni, da niso imeli nobene domišljije, po tri ali štiri z istim imenom smo vedno bile v razredu ali na seminarjih ali kjerkoli že, v službi nas je 5- in od malega gor tako čutim. Ljudje smo različni, ne želimo si vedno vsi nečesa utečenega, dolgočasnega.
Res je, da kdo pri imenu malo fali, glede na želje otrok, ampak bog pomagaj, meni ni všeč moj dolgčas, njemu pa morda ne njegova posebnost. Ne glede na vse, pa lahko svoje ime vedno narediš lepo. Ljudem se priljubi, ali pa ga sprejmejo- zaradi tebe.