IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Thaiss - ja, sem te hotla vprasat, zakaj ste bili napoteni v RA. JA, z vajami se ful naredi pravijo, tko da vsak dan malo telovadbe in bodo v RA samo zacudeno gledali, zakaj ste tam
Chicco vozicek - hvala za info! v LJ ga imajo zaenkrat le v rutarju, pa bi raje kupila kje drugje, gelde na to, kaj je anja zadnjic napisala (da so imeli neke cudne ne varne). Morda ves, kje v IT je kaksna stacuna, ki pridaja chicco.. Morda pa se bo moj strinjal z nakupom
Danes mu je bil vsec, samo jaz bi rada videla vse barve.
V RA sva napotena, ker se Matia zvija v loku nazaj (ne dosti) in v levo stran je malček zasukan. FT pravi, da je vse skupaj malenkostno, in bo odpravil z vajami in stimulacijo desne strani.
Mi smo bili popoldan u Trstu in mali je full užival, cel šoping je prekengurujčkal!! No, pa smo še to izprobali in deluje!!! Sam 6kg mulca ni lahko tako okoli prenašat, sam v tem vremenu je bilo super!!
V Chiccotu smo nabavli nov video phone (uni je crknu), pa sva vzela kar unga s kamero, tako da sva zdej z dragim BB

( tudi jaz navijam za Andreja)
Chicco trgovina je v centru, 200 m od pokritega placa. Če ne veš točno, kr vpraši.
Evo barve CT05 si lahko ogledaš tuki :
http://www.newbabyland.com/home.asp Sibil super voziček ste izbrali!!!
Draja me veseli da je Živa bolje!!!
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59