IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
sezam, ste imeli pa res prijetno-naporen vikend. a se ta teden kaj dobiva, jutri bo sicer spet dež...
Upam, da nama ta teden rata - vreme je res čudno napovedano. V sredo imam posvetotovalnico, tako da nama ostane še čet ali pet. Upam, da bo takrat tako vreme, da končno spijeva eno kavo skupaj

.
Taya85 - Uuuu, to je pa dobro popestrila

. Mi smo pa danes izvedeli (še uradno), da so koleki OK, tako da adijo široko povijanje

.
spanje na hrbtu - ko ga položim v koš, ga vedno dam na bok. Čez dan še nekako ostane na boku, ponoči pa nič več (mogoče kako uro). Ima pa kot je že skačica napisala, tudi glavo obrnjeno enkrat na eno, drugič na drugo stran. Če ga popravim na bok, se itak takoj spravi na hrbet.
sedež - tudi naš bo še kar nekaj časa v lupinici. Ano smo dali pri 9M, njega tudi ne mislim prej. Imamo pa tudi Römerjevega kinga in sem z njim zadovoljnja. Sem se pa tudi odločale med tem in Maxi cosi, pa je bil potem ravno ta v akciji na netu pri BC in smo kar precej prišparal (mislim, da skoraj 20 tisoč starih SIT)
oblačila za krst - jaz sem imela sposojen bel plišast komplet. Bom ob priliki dala slikce gor. To je imel le za v cerkev, potem sem ga pa preoblekla, ker mu je bilo to prevoče. Pa klobuček sem mu že v cerkvi dala dol.
Kr_enamami - držim pesti, da ti je tokrat uspelo