Jutro,
nasa pikapoka nam ne da spati po 6
Plenice - jaz od zacetka uporabljam od DM in sem fuuul zadovoljna, tud koje cist prepojena, drzi notri. Enkrat do sedaj je prislo cez. Imam pa se vedno nwborn 2-5kg in bom se imela nekaj casa.
Dojenje v javnosti - jaz sem tud za, seveda tud kaksno plenico cez ramo, ampak sele zdaj ugotavljam, da folk ful ni pripravljen na to, kljub temu, da je to normalno prehranjevanje za bebice. Midva itak hodiva v nudisticen kamp, tko da nimam vec nobenih ovir (mi je vseeno, ce me gleda kdo), ampak zadnjic sem v Colnarni videla mamico, ki doji med pogovorom s prijatelji, a mimoidoci pa so pustili tok oci gor
Verjetno je res najbolje imet na rezervi stavek za tiste ki bulijo - da ce bi oni pa na drugo se priklopili
Kavica v Tivoliju - pri nas je oci danes se doma, tko da greva se skupaj... Bom pa ziher reden uporabnik Tivolija v bodoce, ko bova sami in se pridruzim
Tile krci - jao, vceraj je imela en 15 min napad, ampak tako kricanje, zvijanje, zariplost, rdec obraz, da sem se kar zgrozila, ker nisem vec vedela, al so krci, al ji res kaj fali
Ampak zgleda da nase kaplice pomagajo, ker se je pol hitro umirilo in je na zizi zaspala in spala od 10 -3
Klice sirena v zizaland