IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Oj,
A je tu še katera, ki hrani bejbija po steklenički, ker men se bo zmešalo. Poje komaj 50 - 60 ml, ostalo mu dobesedno vsilim, sploh noče jesti, pol pa itak ven vrže polovico. Ali mislite, da mu mleko ni všeč, ali zamenjamo stekleničko? Ali imate še vedno vse najmanjšo luknjico na cuclju, ker jaz ga hranim celo uro, da popije tist deci mleka, groza.
Plenice: mi uprabljamo Műllerjeve BB, od 3 - 6 kg, pa so res super, tko da zaenkrat ne bomo menjali.
nO BEJBA GRE SEM, MORAM IT.
UPS ČRKE.
Naš Matia je tudi hranjen po steklenički z najmanjšim cicljem (avent - tommie t.) in poje 120ml v 10 -15 min.
Imam občutek, da mu doza 120ml ne zadošča več, saj je po 2,5urci že lačen. A bo preveč če mu pripravim 150ml?? Ima pa 6 tednov in 4.300g

Nebi ga rada preveč futrala, sam fant je lačen

??!!
Plenice: Mi smo probali že skoraj vse, ker smo jih dobili
- pampers (rumene) 3-6 kg so super, te uporabljamo ponoči
- haggies 2 so bolj švoh, ob straneh mu vse ven pricurlja
- Mullerjeve BB 3-6 kg so super
- DM- jeve sem mu dala prvič danes in jo je imel na sebi od 10h - 16h, pa so se zelo dobro izkazale

, nič ni ven pricurljalo, tako da jih bomo še uporabljali
- Helen H. so tudi zelo vredu
Oblačila: jaz sploh ne vem, kako bi ga oblekla, ker je pri nas zelo toplo (na sončku 20 st C).Danes je imel bodi z dolgimi rokavi, hlače z naramnicami, majčko in še pailko (flis). Ker leži v košarici mu dam samo trakec na ušeska.
Matia je danes dobil izpuščaje za vratom in za ušeski

verjetno so od vročine
Soncek78 čestitke za Niko in dobrodošla na čvek.
evo kako naš lepotec spančka na sprehodu:
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59