Odkar imam njega sem kot invalid - ne morem nikamor brez njega v naročju, torej imam samo eno prosto roko, pa še če se ne pogovarjam z njim oz. ni zanimivo al kaj vem kaj, se začne dret.
jjasna, jaz bom zato kupila sling - je v narocju, a imas proste roke, lahko gres na sprehod,v trgovino,... pri nas v stanovanju je skoraj kot bi bomba trescila, no vsake tok je malo bolje, ampak dalec od pospravljenega. zdaj se po praznikih dobim z eno gospo,da mi bo hodila na 14 dni generalko delat..
hrana - solato sem zacela po malo jest par dni nazaj, sem pa danes banano prvic po porodu

tko da pocasi vsak dan eno stvar, pa da vidimo..
termometer in ritka - ravnokar dobila drugo mnenje glede tega, da se priporoca
le v izjemnih situacijah, da se mora otrokovo kakanje samo urejevati brez pomoci oz stimulacije.. samo povem, naj vsaka naredi kot se ji zdi prav..
anja za frizurco.. kaksne supergice pa ima bor?
cestitke Eli za 1 mesec in za uspesen pregled
men se je ze ratal skregat z mami - koncno pridem do zajtrka in mi zacne moralizirat, da poli salama ni zdrava... bemu, lacna k ris, ona pa ... tok sovrazim, ko se tkole vtika vame in zadeve, ki se je ne ticejo.. vem, da je neumnost, mpak od nekdaj se prickava zaradi tok neumnih zadev

tko da je po zajtrka dobil pes
drugace pa sem imela ze ful house - istocasno mami, tasco, svakinja z necakom

pa sevede niso prisle zarad mene ampak brino pogledat, jaz sem nekje postranskega pomena
sibam na sprehod, da si mal glavo razvetrim