Zivjo,
pridno vas berem, ampak nimam casa skoraj nic napisat. Vmes sem zgubila password in sem se prijavila z novim nicknamom (prej PikaPoka12).
Mi smo bili vceraj na prvi posvetovalnici in smo od poroda zrasli 7 cm, tehtamo pa nekaj vec kot 5 kg. Mami je ful ponosna na naso princesko. Pediater mi je rekel, da ji ni potrebno dajat nic cajcka, razen ce je fuul vroce. Pa to, kar me malo cudi, da naj se poskusimo samo dojiti vsaj do 6. meseca starosti. A ni bilo vcasih 5. mesec? meni je aptronazna rekla, da pride v 5. mesecu, da pove, kako bomo dodajali hrano.
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
pri nas pa bi se danes cel dan zizala, pa bog ne daj, da ni v narocju.. jaz mislim, da je prenazrta
Verjetno ima samo skok v rasti. Nasa Livija to pocne ob vsakem. Eden tak je ravno minil To traja kaksne dva ali tri dni, potem je pa spet normalno. Druga varianta pa je, da se hoce vec ckrlat.
Kakanje - nasa Livija sedaj ne kaka vec vsak dan po 4-5krat, ampak bolj redko, 1x ali 2 krat. A je to katera opazila? Glede na cm in tezo mislim, da imam dovolj mleka, zanima me pa, zakaj manj kaka???
Telovadba - ali katera hodi kam na telovadbo? Ali delate vaje za misice med. dna? Jaz vedno bolj premisljujem, da bi se vkljucila kam v kaksno poporodno vadbo. Trebuh je obupen.