Dajadada Nejc ima sigurno samo tako obdobje. Nekje med 6. in 9.mesecem naj bi se namreč otrok začel zavedati, da z mamo nista eno in isto, obenem pa še ne razume, da če mam aizgine za vogal, da ni dejansko izginila in s ebo vrnila. Zato so v tem obdobju lahko zelo nezaupljivi do tujcev in jokajo vsakič, ko mama gre. Tudi Živa ratuje vedno bolj taka, ampak vem da gre le za fazo, ki jo mora dat vsak otrok čez in se zato ne sekiram preveč.
mi2 se ze kar nekaj casa igrava Ni-Ni / Ku-Ku s tetro, dlanmi in tudi izza vogala... ce je dobre volje, ful uziva. ce pa ni.... pol pa katastrofa, jok, bes, ce zginem za ovinek

Za mere Ziva! Ja bo treba animirat. Kaj a v lezalnik dat, pa Tomy multi zraven pred njo? Brina se tko ful igra. Na hrbtu pa se igrava, da jo primem za nogice, pa se greva ta pikabu - si z njemimi stopali "skrijem" obraz in ji dam narazen nogice in pikabu

Ali pa da kaksno zadevo poskusa prijet, ali pa da si ti z lasmi nad njo

a je kaj rekla glede posedanja? jaz brine do pregleda nisem upala kaj velik posedat samo na tla, par sekund. pol je pa rekla P da zdaj je pa ze cas in je v slabih 14 dneh skoraj osvojila sedenje.. ni se stabilna cist, ampak kar ornk sedi in se igra. sploh ce ima igraco pred sabo s katero se igra in ima nekako oporo v njej.
dost, grem juho nadzorovat