Barči, jaz nisem bila tako pridna kot ti in sem si nekaj čiščenja pustila za zvečer. Sem prej končala, da vsaj kavico v miru spijem preden se Vid zbudi (ga je moj vmes pripeljal domov na hranjenje in spanje), pa me je mali zafrknil. Že slini tla po dnevni. Tolk o pucanju.
Se je pa ful pokvarilo naše popoldansko spanje. Včasih je šel okrog enih spat za 2, včasih tudi 3 urce, sedaj pa komaj eno urco oddrema. Pa vedno se zbudi z jokom in se mu vidi da je še zaspan. Mi ga pa ne uspe nazaj uspavat. Včasih ga potem pred večerom zmanjka še za največ pol urce in to je vse od našega spanja čez dan. Očitno sem ga preveč hvalila.
Pikca, uspešno žurko.
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Tejčica ti, ti, ti! Da ne bi slučajno tistih prostih uric izkoristila za pospravljanje!!! Zgleduj se po Barči in noge v luft pa je! Po tleh ti bo že Vid pobrisal, ko se bo popoldne učil plaziti, za kosilo bo pa Taja poskrbela - ni vrag da ne bo navdušena, če ji za en dan prepustiš kuhinjo
.

Hvala ti za tole dozo smeha.

No, Vid že pospravlja po tleh po svoje, očitno jaz nisem dobro očistila. Taji pa raje ne povem tvoje ideje.
Amy, končno se je tudi vam zboljšalo nočno spanje.

Naj tako ostane!

Kot kaže je res tisto srbenje tako motilo njen spanec.
Erna, meni drugače moj dosti pomaga z otročki, sedaj pa zaradi del pač ni toliko časa. Za nočno vstajanje sem pa očitno dosti jamrala, saj je to noč parkrat on vstal.
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
BC je moj najboljši sosed ( 2 minuti do tja). če kdo tam za naše otroke darilo kupuje, mu točno povejo kok številko rabi in kaj ne kupit ker že imamo
Encijan, jaz vodo za Vida še vedno prekuhavam. Ja, saj najbrž bi res že lahko nehala, ampak to naredim zjutraj čisto avtomatično, ko si pristavim za kofe.

Ej ženske, sam dons jih pa stresate z rokava.
Slumpo, uspešno prenavljanje.
Moj in Taja kmalu prideta domov, tako da bolje da grem hitro sama kuhat kosilo, preden se uresničijo Drajine besede.