IZVIRNO SPOROČILO: simonka
Thaiss trebuščka pa nič ne pogrešam, ker ga še imam in to kar velikega. Čeprav bo Jaka star že dva meseca me še kar kdaj v trgovini ali kje drugje vprašajo kdaj bom rodila. es kriza. Sicer se ne obremenjujem z kg, to pa je že preveč. Pri prvi nosečnosti sem se zredila čez 40kg pa sem spet prišla na svoih 60kg kar je pri moji velikosti 178cm kar premalo. Tudi zdaj sem šla preko 40 ( veliko papcanja, mirovanje - rizična nosečnost, prenehanje kajenja pa je bilo spet toliko kg), ki pa kar ne grejo dol. Tokrat sem imela CR pa še ne upam na orbitrek, pa tudi zaradi dojenja ne upam s kakšno dieto.
Kako pa je kaj pri vas z kg, hrano in telovadbo.
Papa
ojli,
Simonka glede kg se ne sekiraj, boš kar hitro s tvojimi škratki vse izgubila!! Jaz imam 2kg viška, je pa zato trebuh bolj mlahav. Sicer razmišljam o telovadbi...... zaenkrat samo razmišljam
Glede papcanja je Matia super, zjutraj se samo dojiva, brez dodatka

Čez dan pa se najprej podojiva pol pa še dodatek!!!
Tudi kakat smo začeli kot se spodobi; sicer na dva dni, ampak brez muk in termometrčka!!!
Sibil, zakaj si šipe prala gggrrrr, ti si kriva za dežek!!!
Upam, da ne boste spet bubkani, držim pestke!!!
Kr_ena mami boš že opravla izpit, bomo me bolj močno držale pestke, pa naši mulčki tudi!!!
Glede reda pri

se strinjam s tabo, pa čeprav je kdaj kruto!!
tudi mi pošiljamo

za prekmalu rojeno pikico

!
cv105 upam, da se Maksu čimprej porihta popek
Držim pesti, da bo vse in čimprej ok!
Mi smo začeli z D3 kapljicami prejšnji teden in jih dobro prenaša!!!
Spanje Matia v vozičku spi na boku oz na hrbtu. Na trebuhu pa ni šans!! Tudi ponoči ga dam na bok, sam se fant hitro na hrbet obrne, pa tolko se premetava ponoči, da sproži Angel Care. Nekako tako zleze ponoči:
glasovi Matia je prava klepetulja, po mami!!! Tejčica kaj se kej zmenimo??? Verjetno pa bom na tvojem koncu, tako da se lahko gor dobimo??
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59