Čestitke Jakcu za 2 meseca!
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Sezam, 10 ur in pol v enem kosu!!! Sicer imamo tudi mi lepe noči ampak te vaše so pa že več kot idealne. Bravo Žiga!
No to je bilo samo včeraj

, drugače pa zaspi od 22 - 22.30 in se zbudi okoli 6h, poje in se previjeva (to traja 1 uro) in nato zaspi še do ene 10h. Tudi to je super noč. Upam, da bo tako ostalo.
Dajadada - mislim, da je tole nočno spanje/nespanje čisto odvisno od otroka in nimamo mamice kaj dosti vpliva.
Pikca - tudi meni je znano tako zapravljanje

. Ko pa se tako uprem tako cortkanim zadevam
ANJA - Plenice tudi mi že nekaj časa uporabljamo 3 ponoči, 2 imam še pol paketa, nato bom pa skoz imela 3, saj mu je 2 kar malo majhna. 3 imam tudi vijolične - so bolj vpojne kot modre. Kupujem pa jumbo pakete. Si kar po internetu naročim, da ni treba tovorit škatel (saj jih kupujem še za Ano in smo tako kar veliki potrošniki plenic

)
skačica - uspavanje z nošenjem po sobi gor in dol mi je pa znano - Ano sem tako uspavala do 10 meseca, potem smo pa to ukinili, ker je postala že ful težka. Sedaj mora pa še vedno nekdo zraven sedeti, da zaspi

. Če sem jo prej dala budno v posteljico je bil tak jok, da je bilo joj

.
simonka - a korenček ne zapira? Kot se spomnim, so pri uvajanju goste hrane rekli, da je treba pazit s korenčkom, da ne bo problemov z zaprtjem
sonchek - naš si je tudi začel tlačit roko v usta, z drugo si jo pa pomaga držat v ustih oz. si jo tišči v usta. zraven pa ful cmoka
Kaj je pa z urlo, se že kar nekaj časa ni oglasila?