Jaz sem vedno pripravljala svež dodatek, ko sem še dodajala in če ga ni hotla, sem ga zlila stran.
Sej tudi jaz nisem nikoli več kot 1x pogrevala mojega mleka. Vzeli smo iz skrinje (ali hladilnika), odtajali, pogreli in ostanek (+ tisto, kar mulc ni popil) zlili stran. In tut zdej delam isto - če grem kam ven in tamalo pustim doma z očkom, shranim mlekca v hladilnik, on pa pogreje v mikrovalovki in nahrani našo hobotnico.
Se morem tud jaz malo pohvalit. Sem si rekla, če bojo že vsi poskusli brez nastavkov, bomo tudi mi. In RATALO NAM JE
http://www.ani3.dk/smiles04/ny/011.gif, saj sva že 2 dneva brez njih (razen 2h izjem, ko ni in ni šlo - ni pa šlo niti z nastavki, ker očitno še ni bila lačna). Ampak jedla je pa kar na 1 uro, sem mislila, da se mi bo strgalo, pa ostalega časa večino dneva spi - ampak po moje je to naključno in samo pospešeno rastemo in kopičimo zaloge. Sem
tako vesela in se mi zdi, da brez vas (še posebej vaju
tinaaja in
draja) tega sploh ne bi poskusila oz. vztrajala, ker sem pri taprvem probala večkrat pa ni in ni šlo. Zgleda, da je naša babnca manj pripravljena trpet lakoto, pa je hitro pogruntala, kako se stvari streže

. Upam, da bo šlo tudi naprej, k je res bolj fajn, ampak tut če ne, bomo zmogli.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.5.2007 18:32:38 >