K in M, super, da sta se tvoja dva korenjaka tako navezala. Torej Kekec ni čisto nič ljubosumen? Pa to je superca!!! Upam, da bo tudi pri nas tako.

Pa naj se vas zdravje drži, bolezni pa naženite stran.
Jaz sem ravno danes Nejca peljala v vrtec po 14 dneh odsotnosti. Pa sem pričakovala jok in lepljenje name. No, na koncu sem skoraj jaz za njim letela v igralnico (saj ne, se malo hecam!

), ampak je res šel brez težav, sam. Vauuu!!!!! To sem tako dolgo čakala. Vzgojiteljica mi je tudi dala list za izpolnit, kdaj bo Nejc v vrtcu čez poletje, pa nimam pojma, kaj naj napišem. Sem razmišljala, da bi hodil do 13.7. (PDP imam 15.7.), potem pa bi bil doma do septembra al bi ga dala že 20.8., da se privadi spet, ko bo manj otrok tam al kaj? Malo mi predlagajte, plis. Bom pa po porodu imela moža doma 15 dni očet. dopusta, pa mojo babico, da bo Nejcu družbo delala, da ne bo tako zapostavljen, če bom imela veliko dela z

.
Janey, čestitke za novo opremljeno stanovanje. Kako je to fajn filing, ne? Kot da bi se selila.

Držim pesti še za novo posteljo.
Glede uvajanja GH pa ti jaz priporočam starost 6 mesecev, ker sem jaz pametna glavca začela Nejcu pri 4 mesecih dodajat v AM linote (rižolino, grisolino), pa je v roku 14 dni staknil atopični dermatitis. P mi je potem povedala, da je otrok itak nagnjen k temu, če ga ne dojim, če pa mu prehitro začnemo dodajat GH, pa dobijo še toliko prej. No, še danes, pri 3 letih se ubadamo s to nadlogo in res ni prijetno. Tak da kar počakaj do 6. meseca, ne bo nič manjkalo Jakcu.
Čestitke tudi za izpit!!!! Kar tako naprej!!!!
Trnuljčica, ja, mi smo imeli tudi krčke, ki so postali po AD kapljicah še hujši, zato mu jih nisem dajala. Preveč hudo je bilo, Lefaxin ni več nič pomagal in se lepo te prekle..... kapljice ukinila. Morda sem mu dala enkrat na teden, potem pa še to več ne. Pa je vse OK. Pa priden srček, da tako lepo spančka ponoči.
Dušk@, dobrodošla med nami. Ti kar lepo čvekaj z nami, jih je še kar nekaj

, ki bodo še malo čakale na

, tak da boš imela vedno družbo, pa tudi me bomo še naprej pridno čvekale.