writing-img

RE: Štajerke

clock-img

02.04.2008, 21:03

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Evo živi dokazuser posted image veš jaz sem bila tako dolgo žalostna ko moj dolgo ni želel ,naš 1. pa tako hitro rastel in sem mu rekla da se mi bo zmešalo od dolgega cajta če ne bom mela kaj za cartat-pol se me je pa usmililuser posted image ker 1. ima že 8let in ježe zelo samostojn

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

02.04.2008, 21:06

clock-img

issa

pencil-img

1111

o jej klaja,verjamem ja...iiiiiiiiii tvoja tamala pupa je pa čist "friška",..ej tak do četrtega meseca so atko pocukrani,..no se starejši tudi,samo nevem no,...tisto meni nekak najbolj,..user posted image user posted image
joj se bomo morali za kako srečanje zmenit,da bom vidla vaše.user posted image user posted image user posted image ..mojega vsak dan gledam.user posted image user posted image ...otročke mislim..user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 21:09

clock-img

issa

pencil-img

1111

laubica to ti pa čisto verjamem,..jaz verjetno nem tako dolgo čakala....bomo pa nasledje poletje deli na kakem drugem,..namerno mislimuser posted image user posted image ...če bo kaj prej nenamerno pač bo...eh sem se lani odločla da bi šla spi program pa bi rada še šolo končala........

clock-img

02.04.2008, 21:16

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

No glavno da je v načrtuuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

02.04.2008, 21:17

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Za srečanje -ja mi bo prav nerodno ko ste vse takooo mladeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

02.04.2008, 21:22

clock-img

issa

pencil-img

1111

hm mislim da bo prej meni,ker bom seveda spet (tak kot do zdaj na obeh dvehuser posted image ) najmlajša...pa veliko krat me zaradni tega niso  (pa ne na srečanjih,apmak tak nasploh) jemali resno,...se ne druga,čuden občutek je to,da si tak v ignoru...
ne štejejo številke,šteje samo za koliko se ti počutiš!!

clock-img

02.04.2008, 21:25

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

No bomo videli-kaj predlagajte-pa se bomo zmenle

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

02.04.2008, 21:29

clock-img

issa

pencil-img

1111

hmm bom poštudirala.....pač neki fajn,da se še mali lahko igrajo,..za tiste ki ne morejo bit na miru,..tak kot moj.....če pa bo še kdo mel kak predlog pa naj kr pove...

clock-img

02.04.2008, 21:31

clock-img

issa

pencil-img

1111

kaj pa evropark pravljični svet? predlog,..jaz študiram tudi za primer dežja,..jaz vedno na vse poštudiram.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 22:47

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Se vam lahko še jaz pridružim. Sem tudi Mariborčanka, natančneje - z Betnave.

clock-img

03.04.2008, 08:34

clock-img

lilly1

pencil-img

22

A hodi katera z user posted image na igrišče?  Kam? Bi se kdaj skupaj igrali, mojemu je samemu dolgčas? user posted image  Sem ugotovila, da imajo v mestnem parku in pri Betnavskem gozdu tako fajn ograjano gugalnico, da lahko user posted image  not sedi. Moj prav uživauser posted image .

clock-img

03.04.2008, 08:45

clock-img

Anonimen

Dobro jutro.

Kje pri Betnavskem gozdu imajo gugalnico?? Misliš v onem parku pri vrtcu???

Jaz se hodim z njim gugat na tenis igrišča, ampak tako, da sedi na meni, da lahko še jaz uživam.user posted image

clock-img

03.04.2008, 08:51

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Glede srečanja jaz bolj težko kam pridem, ker še mi Julija ne hodi in morma zato bit oba prisotna.

Lilly imamo kar svoje igrišče pred hišouser posted image , sicer pa grem redkokdaj v mesto.

clock-img

03.04.2008, 09:53

clock-img

lilly1

pencil-img

22

Duskamb: ja, tisti mali parkec pri vrtcu. Lani so dali nova igrala. user posted image  V vrtcu jih je pa še več (samo ograja je okoli user posted image ) Tudi jaz se včasih kar z malim vred usedem na gugalnico in uživam user posted image user posted image user posted image . S katerega konca MB pa si? Jaz sem sicer doma pod Pohorjem (Borštnikova), ampak hodim praktično po celem MB.

Klaja: ni problema. Lahko se dobimo tudi kdaj, ko boš imela "štiri roke" user posted image . Al pa počakamo, da bo mala shodila user posted image .

Skratka, če bo kateri do družbe, me lahko pokliče (031 256 586) ali pa pošlje mail (lkrizancic@yahoo.com) al pa na forum napiše.

Lep sončen dan vsem!!!user posted image

clock-img

03.04.2008, 10:11

clock-img

Anonimen

Jaz skozi okno gledam na igrala pri vrtcu.user posted image user posted image user posted image

Se pa večinoma gibljem okrog dvorane Tabor, ker mi večja dva trenirata - Žana tenis, Jure pa nogomet in imajo vsak dan treninge (vsaj eden od njiju)

clock-img

03.04.2008, 14:04

clock-img

LEA27

pencil-img

149

oj punce ste se razgovorile,saj prav tak!saj sem tud za srečanje in mi je čist vseeno kje bote rekle,pridema tak da se odločte!

clock-img

03.04.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

kaj že vse spite???

Jaz pa sem hotela prebrat kaj ste načvekale. Se bom morala kot kaže poslovit od RR, ker gre moj delat nekaj za službo.

clock-img

03.04.2008, 21:09

clock-img

issa

pencil-img

1111

ojla!
madonca,danes pa je treba v kolendar zapisat....ste se pa razpisale!!user posted image user posted image user posted image
ja meni je tudi čisto vseeno kje se bomo dobile,samo moremo se pač zmenit,..danes sem razmišljala tudi če bi se šli kopat??kaj menite??

lilly1 koliko pa je star tvoj sonček? uf tam sem prej ko je naš več časa bil v vozičku veliko hodla, mimo tistega vrteca mislim..user posted image user posted image
zdaj pa je tricikel zakon,hehehuser posted image user posted image  hodiva tudi dolge ture,samo pol mi pa zaspi noter,tak da zgleda smešno...user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:10

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Pri kopanju jaz žal odpadem -ker ima naš probleme z kožo in mu p. odsvetuje bazeneuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

03.04.2008, 21:10

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja drugač ste se pa res danes razpisaleuser posted image user posted image user posted image lepo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

03.04.2008, 21:11

clock-img

issa

pencil-img

1111

jaz ne spim...se pa spet dolgočasim.....user posted image user posted image user posted image
danes mi je mali že ob pol osmih spal.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:12

clock-img

issa

pencil-img

1111

ok laubica pa se bomo nekje na kakem igrišu dobile,pač kje ko se lahko gospodiči mali igrajo....

clock-img

03.04.2008, 21:13

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja bodi srečna da je tak pridenuser posted image pridi še na novi forum pogledat -super mamihttp://www.supermami.si/smo tam tudi šrajerkeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

03.04.2008, 21:17

clock-img

issa

pencil-img

1111

res....hehe
sem bla tam predem sem na rr preklopla,ker mi na starem računalniku štekal....
no ja priden,mislim da bolj zmatran,je bil v bani kativen kake pol ure....pol sem ga malo pocartala,.ga pustim po kopanju kakih 10 min nageca,te se pa je name naslonil pa sem ga po hrbtu božala,in ga je zanjkalo...user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:18

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

name naslonil pa sem ga po hrbtu božala,in ga je zanjkalo...

Iiiii pikec maliuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem