Dobro jutro, jaz bi kar kavico, sem že od šestih pokonci.....
Tinka je jedla ob štirih in pol še zaspala do šestih, pol smo pa vstali, dokler da je mož šel v službo(j....še nedelje nima mira) sem že preoblekla posteljnino, pa posesala, pol pa ni čudno da sem cela crknjena zvečer ko tako delam.
Ste končno nehale popivat in ste celo kaj pametnega napisale.....
Poročilo ob 8,5 M:(bom kar gajin vzorec pobrala)
Zobki: spodnja dva, zgornji je že skoraj zunaj
- teža in velikost: 9100g in okoli 72 cm
- plazi se ne, sedi pa zelo samostojno, tudi ko pobira igrače nikoli ne pade
- kaže pa-pa, kje je lučka, ura, kako piha veter, da fajfko, da mamici roko da ji da lupčka
- kliče ba-ba babico, včeraj je začela tudi ma-ma
- spi 1 krat dopoldne 20 minut, glavno spanje do dve uri in včasih še popoldne kakšen pol ure včasih pa sploh ne
- zaspi z dudo, tako da jo odloživa v kinderpet in prižgeva vrtiljak
Hrana:
zjutraj:180 Novalca
8.30: sadna kašica okoli 150 ml
11.30: zelenjava in kaj zraven okoli 150-200 ml(ne mara ne riža ne gresa zato furamo krompir in zdaj še prepečenec)
15.00: sadna kašica s skuto, jogurtom ali kaj podobnega okoli 200 ml
18.00: melčna kašica, 100-150 ml
19.00: 180 Novalc
Hariba: drži se, mislim nate
Piškotek: sploh ni butasto vprašanje, jaz tudi ne vem katere bi, sploh še nisem poskusila dat testenin? A za začetek morem dat take brez jajc? ker jaz bom mogla kašico naredit ker drugače ne bo jedla, pol jih posebej skuham in potem zmiksam s čim? Jaz sem šele leva......
Zdej pa šibam, princeska se bo kmalu zbudila, grem pogledat če je posteljnina že oprana......
lepo bodite!!!!!