IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Če bi bilo tako kot včasih in bi bila brez otrok, bi sigurno knjigo brez prestanka brala do jutra
. Ja, to je bilo včasih, pa knjiga je mogla biti fejst dobra.
Ah, ja, kje so tisti časi.

Jaz sem bila ista. Ko sem hodila na faks, sem dostikrat šla zjutraj direkt na predavanja po celonočnem branju - pa ne študijske literature, da ne bo pomote.
Mojčca, lepo, da gre Manci na bolje. To da nič ne je, je pa normalno, naša tudi takole po bolezni ponavadi še par dni štrajka. Po mojem ji res ne paše, tko da brezveze se vznemirjat. Ko ji bo zapasalo, bo nadoknadila za nazaj.
MojcaB, kako ste z Jono? Upam, da vse OK.
Hariba, bom mislila tudi jaz na vas ob 13-ih.
Marijaa, jaz perem že od začetka vse skupaj in vse normalno z mehčalcem, navadnim. Edino odkar imamo otroke, dam eno izpiranje več.
Jedilnik: pri nas nimamo takega 'reda', tko da ne morem takole lepo napisat kot ve. Par dni štrajka, pa ne je nič, no, zdaj je spet začela jest, vsak dan več, sem ful vesela. Danes bo jedla golaž in polento.
Naše sedenje: ej tole moram napisat, ker mi je res fascinantno. Kako so si otroci različni. In kako vse pride ob svojem času. Naša tavečja Manca je 'sedela' od 5,5 meseca dalje. Vsak teden bolj stabilno, ampak ves čas sem jo zalagala s povštri, ker se je parkrat na dan vseeno vrgla nazaj. Šele tam pri 8,5 mesecih sem ji res lahko zaupala in jo pustila sedet nezaloženo. Julija pa, ni hotela/mogla sedet niti sekunde do skoraj 8.meseca. Par dni nazaj pa ji je očitno naredilo klik in zdaj sedi po 15 minut skupaj, se nagiba/pobira igračke in ne pade. Po 2 dneh sem jo nehala zalagat in jo upam pustit sredi parketa, ker enostavno ne pade nazaj. Če že, potem gre na stran, ampak se povsem lepo ulovi na rokice. Res je zanimivo.
Se je zbudila, šibam...