TRIŠ dobrodošla med nami in veliko sreče do konca nosečnosti. Samo, da si doma in bo zdaj tudi veliko lažje, čeprav naj bi se približevali "težki" meseci.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
jaz imam navado da se vsako jutro tehtam in si zapisujem na koledar. pač spremljam mojo kilažo.
Lepo, da spremljaš svojo težo, vendar je vsakodnevno vaganje nepotrebno. Dovolj bo, če boš to naredila 1x na teden. Jaz se tehtam 1x na teden ob sobotah zjutraj in čisto zadostuje. Zadnje tedne kar malo več pridobivam na teži (saj

raste) in imam danes +5,4 kg. Zelo zadovoljivo, vsaj zame.
sem že prava mala
Kje si pa to pobrala?
mi je v sredo rekla tista G ko sem bila pri njej, da se naj pazim da zdaj še imam do konca slabe tri mesece in še bom zagotovo pridobila 10 kg!?!
sem si misla malo svoje. samo mislite da bomo še res toliko pridobile?
Pridobivanje teže naj bi se zdaj do 33. tedna malo povečalo, potem pa naj bi se ustalilo. Proti koncu celo kao malo shujšaš.
Si pa tudi dve

nista enaki, tako da je pridobivanje teže zelo individualna zadeva. Jej zdravo in uravnoteženo pa bo vse ok. Samo stradat ni treba, ni pravi trenutek za to. Narava ti je že nekje namenila koliko kg bom pridobila in tega ne boš mogla spremeniti. Sprejmi tako kot bo prihajalo, hujšale bomo pa drugo leto.
sunny morning, za v voziček bova mela pozimi zimsko vrečo.
Jaz sem dobila dva zimska kombinezona in tudi razmišljam, če je res nujno kupit košaro, ki jo bo

prehitro prerasel. Bova pa kupila Quinny Speedija, tako da bova v isti družini.