Mala pikica: Še sem tu. Že 2 uri in pol berem, kar ste napisale v tem času, ko me ni bilo. No, veseli me, da niste pozabile name. Kar pogrešala sem vas že. Prav si imela, sem že v bolniški in ne vem, kam gre čas. Naenkrat je konec dneva in jaz padem v posteljo. Je pa res, da spim zjutraj doooooolgo. Pa mi vsi pravijo: dokler še lahko, kar daj. Se kar strinjam, kaj vem, kako bo potem.
Pa še nekaj: kje pa je ta Peg peregova trgovina?
Zasanjana: tudi jaz sem se zadnjič zbudila zaradi krča v mečih, ki ni ponehal, dokler nisem vstala s postelje. Sedaj sem na magnezijevo-kalcijevi terapiji. Opažam, da kar pomaga.
Ketrin 24: si poskusila likati sede. Jaz sem kar nekaj časa rabila, da sem se navadila, sedaj pa je tako fino, ker te po urah likanja nič ne boli. Je pa res, da sedim na žogi, ki jo tudi sicer zelo priporočajo.
23. 10. bo na Štorklji v MB predavanje Strah pred porodom - kako se ga znebimo (ali nekaj takega). Predavateljica je g. Završnikova in njo vsi zelo hvalijo. Tiste s štajerskega konca bi se predavanja komot udeležile (ura in pol), kaj pravite?! Po predavanju pa bodo tudi (kot vsak torek) sprostitvene vaje za nosečnice. Zelooooo priporočam. Imamo se tako lepo, malo se sproščamo, malo pa izmenjujemo izkušnje.
Koala: Tudi jaz imam pogosto (beri - vsak dan) kri v nosu. Sicer se mi ne uliva, ampak vsakič, ko se useknem, imam kri na robcu. Pa je baje to čisto normalno, bo po porodu minilo. Prideš 23. na predavanje? Jaz sem se prijavila tudi na materinsko šolo v bolnici, pa sem sedaj slišala zelo pohvalne kritike za m.š. v zdravstvenem domu. Ne vem več, kam naj grem. Kam greste ostale mariborčanke?
Urssy: prebrala sem o novici s tvojega konca. Zelo sem vesela, da se ti je tako razpletlo. Čestitam!
Škoda, da se ne vidimo 18. v Mariboru. Upam, da kakšen kasnejši termin tudi pride v poštev.
Kar pa se spanja tiče: sem tako srečna, ker že kakšnih 14 dni ne rabim vstajat ponoči in hodit na vc. Me pa zelo moti, da ne morem spat na trebuhu. To je ena izmed stvari, ki jo ful pogrešam.
Tako, dovolj bo za danes in to pozno uro. Lahko noč vsem, ki še vztrajate pokonci.