Sani,držim pesti za vaju z
,da bo vse ok!!Pa saj veliko punce pišejo,kako so jim gin.rekli eno ali drugo,pa ni vedno držalo.Glede plodovnice pa ne bi vedela,kako je.
Benika upam,da se tvoje stanje kmalu popravi.
Tudi jaz se večkrat spomnim na Zasanjano,kako je srečna!!Ne morem verjeti,da je šlo tako hitro in seveda si želim,da moj mali
pri meni stanuje še kar nekaj tednov (vsaj 5-o,to pa ni tako veliko??)potem pa ga tudi želim stisniti (pa ne premočno)k sebi.
Koala,daj zdaj povej kaj ti je včeraj povedala zdravnica v MŠ glede prehrane,ko rodiš!!Sem slišala,da si vprašala.Verjetno marsikatero zanima. Ker moja prijateljica mi vedno polni glavo,kaj bom lahko jedla in kaj ne...tako da res včasih misliš,da res več nič ne smeš jest.
Nalin,ti pa boš zdaj v polnem zagonu,da pripraviš vse potrebno,kajne?Mene je tudi malo vrglo,ko sem videla da se je tudi pri nas začelo dobivanje
!!
Jaz moram kupiti še nekaj malega kozmetike,kremico za ritko pa bom tisto vzela,ki Lusa pravi,se mi zdi da jo lahko kar dobim zastonj,tako da upam,da je dobra.Oprala pa sem vse kar imam in zlikala tudi.Ne vem,kako bi kasneje likala,ker me hitro začne boleti križ in hrbtenica,tako da mi je to opravilo res odveč!Zdaj samo čakam,da premestim stvari v sobico (ko bo),pa kinderpet sestavim-moj
ga bo,pa košarico mu bom pripravila,to pa še res nimam narejeno!
Zdaj pa grem nekaj pojest,da moj
ne bo prikrajšan za pozni zajtrk!