Dober dan še od mene. Pa kaj je danes en tak čuden dan, vse nekaj jamramo. No, da najprej opišem mojo nočno dogodivščino. Ker imam tako pogosta vnetja, imam vedno na zalogi Vagisan svečke in G. mi pravi, da naj naredim kakšno 3 dnevno kuro takoj, ko začutim, da me kaj peče, skeli, imam povečan izcedek ... Ok, vidim včeraj, da ga je spet za izvoz in si dam pred spanjem svečko. Zaspim, spim celo do 4:30 (to je že napredek), vsanem, grem na wc, tam pa šok, sem imela čisto premočene spodnjice. Itak vsa zaspana, zaženem paniko, da mi je odtekla voda, nakar se čez minuto spomnim, da je "stranski" učinek Vagisana prav ta vodeni izcedek. Ampak za vsak slučaj zdaj podrobno spremljam. Pa danes tako težko diham, se mi zdi, da mi nekdo stoji na prsih, da me stiska v predelu srca, da imam mravljince v levi roki. To so tipični znaki tesnobe, ki so se pojavili navadno pred kakšnim zahtevnim izpitom. Ful me živcira tale strokovni, najraje bi vse skupaj vrgla v en kot in uživala v nosečnosti. Ampak vem, da še morem malo stisnit zobe in vsaj poskusit.
A boste držale pesti zame v sredo, 28. 11. od 15-ih dalje? Bi bila ZELO vesela
.
Sani1, nalivaj se z vodo, baje da pomaga pri količini plodovnice, drugače pa se ne sekiraj preveč, tudi moj pikec je bolj pri malih, pa še vedno se ni odločil, kako bi ležal, večji del dneva je kar počez, zadnjič se mi je zazdelo, da bo prilezel do ledvic.
Sonček balonček, ja sem hodila zdaj v MŠ, tako da sva se zagotovo videli vsaj na tistih dveh predavanjih, ampak na žalost se nisva uspeli seznaniti. A si ti hodila sama ali z dragim? Jaz sem hodila sama. Trebuh je pa za moje pojme gromozanski, saj ti pravim, da sem imela pred nosečnostjo konstantno 47 kg pri 170 cm velikosti. No, zdaj sem pa že kar pri 57, 5 kg.
Pa ne vem, če nisem šla že ene 5 x gledat sinčka od Zasanjane, kako zelo lep otroček je, dobim vedno kar solzne oči.
Nič, zdaj pa nazaj za knjige. Se beremo in tipkamo popoldne.
Torba za v porodnišnico, kaj je to???? Kje je še to!!!
Jaz nimam še nič spakirano. Pa v čem je fora, da potrebujemo neporočene s seboj rojstni list, saj imam osebno. A je samo SG porodnišnica tako smotana, da to zahteva?