IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Lusa,točno o tem sem tudi jaz razmišljala,da ne bi bil moj
najmlajši med vrstniki.Vendar mi je najbolj važno,da bo zdrav!!
To pa itak ,da si vse želimo ,da bo dete zdravo ,jaz še tako ali tako extra

V prvih dveh nosečnostih mi je bilo samoumevno ,da bo vse ok in o tem sploh nisem razmišljala ,zdaj pa je žal situacija obrnjena.
Alkohol-jaz sem pri luši samo alkohol uporabljala za popek ,mi je patronažna rekla ,da to otroka nič ne peče.
Bepanthen-jaz sem ga parkrat uporabljala ,ampak mi je bila praška pasta 100x boljša ,ritka se je takoj spravila v red.
Levi bok-jaz pa nikol nisem mogla spat na levem boku ,sedaj v tej nosečnosti ,pa sem se že v začetku nonstop trudila ,da bom na levem in mi uspeva.Tudi več pijem kot v ostalih nosečnostih ,več sadja jem,...glavno poskušam bit bolj zdrava
mala pikica-komaj čakam ,da poslikaš sobico.Da nam takoj javiš!Glede pritiska ,pa super ,da je bil že boljši.
Sunny-ti pa imaš že res skor vse nabavljeno.Vse imaš tko luštno ,pa same nove cotike

že prvi dan ,kaj si doma ,pa si tako pridna.
Lunca-naj ti teh 5 dni hitro mine!
benika-se mi prav smiliš.Pri meni je trajalo takšno stanje 1dan ,pa sem mislila ,da bom želodec izgubila

Čimprej se pozdravi!
Alfabeta-vraževerje gor ali dol.Pri Ajši nismo imeli nič pripravljeno ,ČISTO NIČ in dobili smo hudo bolno princesko ,ki je odšla med angelčke pri 11mesecih.Zdaj pri Daši pa sem takoj po AC že šla po kompletek ,posteljca pa že tud stoji.