Hoj,
lunca ljubljančanke naj bi se na kfoetu dobile enkraat v prvem tednu decembra, dan in ura še nsita določena...čakamo, da pride sani v ponedlejk domov s pregleda. Sicer je pa lanolin Multi Mum menda sedaj dosti bolj priporčan in boljši od roza Bepanthena...
...tiste, ki ste letos hodile v MŠ....kaj so pa glede tega rekli v MŠ?
benika program ti dela tudi brez NS, če le imaš dve meritvi velikosta
nalin decembra 05 sigurno v LJ porodnišnici ni bilo Vir 80, ampak neka itajanska palstik fantastik vrsta vložkov
mala pikica si zadovoljan z vozičkom? Jaz moram oprat pralne dele vozička, ostalo je pa z remonta, lani jeseni so nam tako ali tako zamenjali komplet podvozje, letos pa še koelsa ,tako da je voziček pripravljen na nove podvige
sunny sem bila danes v vaših koncih...na Otočcu, čisto ekspresno in na hitro, sem imela še zadnej predavanje na enem srečanju in je bilo prav OK...to so stvari, ki jih bom naslednej leto pa malo pogrešala...nekaj se dogovarjam ,da bi vseeno imela študentska predavanja na faksu...bom še videla, če se bo dalo uskalditi termine, ker pred aprilom isgurno ne bo zneslo...vsaj časovno ne
Triš jaz na srečo še vedno dobro spim, enkrat na noč vstanem, da grem na stranišče in to je to...ugotavljam pa, da mi ponovno postaja slabo, če dalj časa ležim na hrbtu, sploh če sem na trdi podlagi...tako da mi očitno maternica spet pritiska na velike žile...pa saj ni panike, ker tudi sicer ne spim pogosto na hrbtu. Mi pa sedaj paše spati z blazino, ker sicer spim čisto brez blazine...
klepetka je s tabo vse OK? Že dva dneva te nisem zasledila...
Manca pravi, da sem dolgočasna
, tako da grem...mirno noč in lepo nedeljo