Jaz pa sem v dilemi. Imam kinderpet, ampak le ta je v spalnici, kjer spiva z . Želela bi ,da čez dan, ko bom pri starših eno nadstropje nižje spi blizu nas, pa ne vem kaj naj kupim. Pomagajte z vašimi mnenji. Naj bo to zibelka(velik strošek za tri mesece), goloboka košara (ne vem če je zdravo, ko pa nima jogija) ??
Kaj pa, če bi kupila kakšno prenosno posteljico? Sedaj jo imajo v Arielu ravno v akciji (30€) in je od Haucka, zraven pa dokupiš še jogi? Posteljica ti bo pa tudi kasneje prišla še prav. Glede priprav na 
; saj cotike imam že prebrane in oprave, le za zlikat so še (bom jutri, obljubim). Špampek je še na podstrehi, pa se lahko hitro dol potegne in obleče. Fora je v tem, da še nimamo končan najine spalnice in posledično tudi otroške sobice še ne. Smo pa v zaključni fazi (danes nam napeljujejo elektriko potem pa čakamo samo še mizarja, da pripelje stopnice) in močno upam, da bo vsaj čez 14 dni oz. max. 3 tedne vse fertik. Mah sranje je, če delaš vse sam in si potem odvisem od raznih privatnikov.
Še moje poročilo glede kg; še vedno sem na +4, obseg trebuha pa je trenutno 126 cm.. Od kod G ideja, da je moj otroček majhen pri tem trebuhu, mi tudi ni jasno

.
vaney, super, da imaš tako krasno G in res upam, da sedaj pa komisija ne bo več komplicirala.
Ketrin, jaz sicer s to trgovino nimam izkušenj, jih pa imam s trgovino Šparovček v Medvodah. Tam sem namreč kupila torbo za nosit otroka ter prsno črpalko z lončki vred in za oboje skupaj plačala 60€. Sem zelo zadovoljna

.
Suzana KK, vso srečo jutri na izpitu
Nalin, ne prehitevaj! Smo še pred tabo
Mala pikica, jaz sem v 1

veliko preležala z dvignjenimi nogami, popila na hektolitre vode ter jedla skorajda neslano hrano.