Živjo, bom danes poskusila obdržati v spominu, da se moram podpisati, ker sem še vedno "anonimna", pa saj zdaj sem tako ali tako še edina, tako da ni panike...
Zbiram ideje, kaj naj z
danes popoldan počneva, ko je takšno ogabno vreme. Po 2 urah v stanovanju ji postane dolgčas in po tem si je treba ves čas zmišljevati nove stvari, da ne postane tečna...
Sicer sem pa danes pospravila pol kuhinjskih elementov in skuhala še malo botovničeve marmelade, tako da počasi bo res čas, da grem nazaj v službo, ker sicer ne bomo imeli več kam shranjevati ozimnice
Tonči ne sekiraj se zaradi službe, vedno se najde kje kakšen osel z neustreznimi pripombami, tako da je to najboljše preslišati
katee upam, da so te slabosti malo minile in da vsaj ne bruhaš več
, meni je na trenutke še vedno groooooooooooooooooozno slabo, ampak na srečo je teh trenutkov vedno manj, tako da ostaja samo tista konstantna slabost, ki je prisotna čez ves dan. Sem ugotovila, da mi je bolj slabo, če recimo hitro hodim ali kaj bolj intenzivno počnem oziroma če sem zelo lačna
Lusa jaz računam, da bom imela AC tudi tam nekje okrog 10. avgusta, glede na to, da začnejo AC delati v 16. tednu nosečnosti. Se bova pa za kakšen teden "zgrešili"
V prejšni nosečnosti je tudi pri meni trajal pregled za NS tam ene 15 - 20 minut, po tem se je pa še podaljšal za naslednjih 15 minut, ker je prišel cel razred 3 šolcev na ekskurzijo v porodnišnico in jim je G pokazala našo razgrajačko
. Je pa že v prevem delu G vse lepo pokazala in razložila, tako da jaz sem bila čisto zadovoljna. Dobila 2 slikice in to je bilo to. Bom pa videla kako bo sedaj. Bom pa skoraj sigurno šla tam v 22. tednu še na 3D UZ, pred 2 letoma je bila to še bolj eksotika, sedaj pa je že kar redna praksa, se pa res super vidi otročkov obrazek in vse ostalo
Tako zdaj grem pa lenarit
Nosečka