Živjo! NS je za mano. Vse ok. 1:6084. Bila sem v Dravljah pri Antonič Babnikovi, ampak ni bilo ravno tako, kot sem upala. Najprej sem vprašala, če lahko posname na CD in je rekla, da ne, da bi mogla to željo izrazit že prej, ko sem se naročala... Me zanima, zakaj potem delajo na očitno dveh napravah različnih kakovosti in isto zaračunajo? No, dobila sva štiri slike, tako, da je bilo vseeno nekaj. Ne vem, če je trajalo več kot deset minut. Tu je leva noga, rokice, mehur, srček bije 158 na sekundo... Za moje pojme se ji je preveč mudilo in ni bila prijazna. Ko je kazala noge sem jo vprašala, katerega spola je in je rekla, da to pa pride na koncu, da sedaj gledamo, če je vse v redu. Mislim halo!! A ne more normalno povedat, ne pa, kot da sem prišla tja samo zarad tega. Moj je bil sicer totalno navdušen, saj je pikico (velik je že 6,4 cm!!) prvič videl. Verjetno bova šla tudi na 3D, ker si želim imeti tudi tak spomin. Ampak ne tja.
Sicer pa samo, da je vse ok!! Drugače pa bom kmalu brez službe.. Po štirih letih me ne potrebujejo več. Sj sm slutila in se pripravljala na to, ampak je bil vseeno šok. Kljub odličnim izvidom NS sem včerajšnji večer
. Kaj čmo, taki so šefi. Sploh tisti, ki skoz govorijo, koliko je bilo dobička.... Prov jezna sem in hkrati psihično ful izmozgana. Premišljujem, da bi jutri poklicala G in jo prosila za bolniško za naslednji teden. Ni mi lahko to delat, sam ne morem bit več v službi. Ne prenesem tistih hinavskih nasmeškov in fac. Kaj mislite, a bi mi dala bolniško, čeprav ni fizičnega vzroka? No, jesti res ne morem, komaj se prisilim. Najraje bi spakirala in šla nekam pa, da jih ne vidim več.