IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Prav občudujem vaju, Zasanjana in Kikina, ko živita čisto nekje drugje. Jaz to sigurno ne bi zmogla. Vsaka vama čast, res!!!
Priznam, da je bila tezka odlocitev zapustit dom, sluzbo, starse in prijatelje, vendar kaj si cmo ... ljubav je ljubav!!

Po pravici povedano sem mislila, da se bo veliko lazje privaditi na zivljenje v tujini, vendar je domotozje veliko. Mislim, da sele, ko zapustis svojo domovino ugotovis, kako lepo je bilo doma. Tudi jaz
Zasanjana imam bolj tako "levo sluzbo", ker je tle full tezko dobit kaksno pametno zaposlitev kljub diplomi in izkusnjam. Pa kaj si cmo, sedaj so na vrsti druge stvari, ki imajo prednost pred vsem ostalim.
Moje drage punce, meni ze 3 dni dela full slabo!! Zjutraj po pol ure sedim nepremicno in studiram ali mi bo zneslo sploh kaj naredit. In ta glupa slabost (rahla, saj nisem nikoli bruhala), mi traja po cel dan in je spet bolj mocna zvecer. Grozaaa!!!
Mala pikica moj G mi je rekel, da ce je bil bris narejen v zadnjih 2 letih, ti ga ne naredi znova. Tudi jaz sem ga delala septembra in sedaj mi ga ni bilo treba. Naj vam povem se to zanimivost, kako funkcionira v Italiji glede brisa ....jaz sem ostala kot ena budala, ko se mi je prvic zgodilo! G ti vzame bris, pol ti ga da v eno sterilno skatlico in ti ga izroci. Ti ga pa mores pol nest sama v bolnico na analizo ....hihihi,. Prakticno krozis s svojim brisom v torbi naokrog.

Zanimivo a??? hihihihihi...
Pozdravcek vsem!