Aja midva si bova pa dons privoščila mini oddih. Popoldne greva v Bohinj do nedelje, da mal odklopiva. Sicer pa ali katera kaj ve, kako je z avioni? Konec oktobra bi šla v Tunizijo za en teden, bo pa 29. teden. A mislite, da letenje lahko sproži kaj? Let traja 1h40min. Bom danes kar G vprašala

Lahko greš ja, ampak ne letos. Jaz sem G spraševala, če grem lahko v začetku septembra na Malto, pa me je kr mal čudno gledal. Nosečnica gre lahko na avion do 6. meseca nosečnosti, potem pa le s potrdilom G, da je vse ok, pa še takrat ponavadi letalske družbe zakomplicirajo. Nosečnica je na letalu v nevarnosti, da dobi trombozo, zato tolikšno kompliciranje. Jaz ti vsaj osebno ne priporočam odhoda v Tunizijo, pa ne le zaradi letali, temveč zaradi okolja samega. Že če nisi noseča fašeš lahko hudiča in pol, kaj šele sedaj, ko smo bolj občutljive.
Pa srečno na MF in takoj poročaj!
Drugače pa smo bili predvčerajšnjim v Celovcu v šopingu. Kupili smo nekaj zimskih cunjic za Benija, zase sem dobila dvoje nosečniške hlače (kavbojke in ene ful lepe črne elegantne) in bel plet. Za dojenčka nismo kupili ničesar, ker mi je moj dragi obljubil, da mi bo novembra podaril celodnevni izlet po štacunah, ki bo namenjen samo kupovanju malih cotk

Tako ali tako ne rabim veliko, ker imam še vse stvari od Benija. Kupit moram le kompletek za domov iz porodnišnice in nekaj žabic ter bodijev in to je to. Če predvidevamo, da bo

. Če bo pa

, potem bodo pa imele štacune praznik

.
Vsem, ki ste imele MF

za

in

. Mene le ta čaka v ponedeljek.
lp