Punce, pozdravček!
Jaz sem spet doma. Sem malo spet zapravljala v Ljubljani, pa ne preveč
Spet ste bile zelo pridne v klepetanju, sem kar pol ure brala, kaj vse ste počvekale
Se vidi, da so morfologije vsak dan na urniku
Vsem, ki ste že bile na morfologiji
pa še vsem, ki ste zvedele za spole
Za vse, ki pa še vas morfologija čaka, pa močno mislimo na vas
Lusa
za tvojega
samo da je vse v redu, spol boš še že zvedela.
Karmyka kar v diskoteko in na veselice, potem ne bo nekaj časa za to. Za glasno glasbo pa nikar ne skrbi, tvojemu
lahko prej koristi kot škodi.
Unika, če se v redu počutiš, potem kar pridi. Bomo zelo vesele
Sunny morning res ful lep trebušček
Moj je nekaj večji se mi zdi. Zadnje čase iz dneva v dan vidno raste. Me mami ni videla 5 dni, pa pravi, da je kar zrastel.
Drugače pa punce, ne se obremenjevati z velikostjo trebuščkov in s kilogrami. Je od človeka do človeka različno, kako odreagirajo. Zadnjič mi je prodajalka v baby centru rekla, da imam majhen trebušček za 5 mesecev, pa imam še nekaj večjega kot Sunny. Pa prodajalka vidi vsak dan veliko
, potem že ve, kako trebuščki rastejo. Je pa odvisno od vsake ženske posebej, kako ji raste trebušček. Se strinjam s Katee, ki pravi, da moramo biti ponosne na svoje trebuščke. Jaz si z veseljem kakšno oprijeto majčko oblečem, pa potem vsi hvalijo, kako je luškan trebušček
Puri, upam, da so se težave že pomirile in da je vse v redu. Počivaj, kolikor se pač da zraven treh fantičov. Tako ali tako si ful dobra, da vse to zmoreš
Drugače pa sem jaz proti večeru že tudi kar fajn utrujena, vsak dan.
Katee si pa imela pravo nakupovalno mrzlico
Zdaj pa je mrzlica verjetno v denarnici
Je pa prav lep takšen dan, jaz tudi komaj čakam, da gremo v Avstrijo. Edini problem je v tem, da če še bomo predolgo čakali, da bom jaz že prej vse tukaj nakupila
Koala in raja dobrodošli nazaj v resnični svet
Upam, da sta se lepo imeli in da sta še za nas kaj uživali. Koala, je že nekaj punc z naših punc, tako da mislim, da ne bo težko zapolniti avtov.
Benika, kako pa si se prej imenovala? Jaz iz tvojega posta nisem razbrala