Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. No pa poizkusimo.
je bil od ponedeljka službeno odsoten, čisto nenapovedano, tako da sem šla tudi na MF sama. Mu je bilo full hudo, ampak sem ga potolažila, da bova šla pa skupaj na 3D, tako da naj se ne sekira. Včasih pridejo kakšne stvari vmes na katere nimaš vpliva. V četrtek je pa prišel domov z vročino. Sva včeraj cel popoldne merila, kuhala čajčke...kot da že imam
Čeprav se pri nas dela prav črno iz vseh strani, pa mislim, da že celo dežuje.
V sredo imam pa tudi jaz morfologijo. Pa da vidimo kaj bo. Če bo
. Z bejbiko je vse v redu, je zdrava in raste.
Sicer ne vem točno, kaj bo iz tega, ampak rekla mi je, da posteljica ni lepa oz. ni homogena?! Da vidi neke krvavitve vmes. Da moram počasi začet razmišljat, da bi ostala doma. Ko enkrat posteljica ni več dobra,
. Jaz imam tudi na eni strani nehomogeno posteljico, kar je G na NS komentirala, da je verjetno to posledica krvavitve v 7. tednu in nič hujšega, bom videla, kaj bo rekla na morfologiji. Sicer pa čestitke, za dobre rezultate na pregledu in
in zdaj malo uživam ob prebiranju vaših postov,res ste pridne.
-ček.
?
Če kakšna kaj ve o vsem tem naj mi prosim napiše kaj več... Za spol sva z mojim pozabila vprašati