Punce hvala za vse vaše spodbudne besede, za vaše izkušnje...veliko lažje preneseš stvari, če jih deliš. Sem pa ena tistih, ki vse tišči v sebi. Pride čas ko mi je težko pa nekako vse sama prebrodim ali pa popizdim in to je to. Vidim tudi, da moje razmišljanje ni tako osamljeno in da ste vse približno istega mišljenja. Le nisem za na luno.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Žalostno pa je,da nekaj ne ukreneta z bratom,saj ni treba da je grobo,ampak poskusiti dopovedat.
In tukaj nastane problem. Kako ne razumem, kakšna sem, saj bo tudi pri nas doma nekdo zbolel pa bomo potem videli...to je njun standardni repertoar (od mojega in od njegovaga brata) ko jima poskusiš dopovedati, da tako ne more biti in da je njuna mama dovolj stara, da lahko sama poskrbi zase. Mama je strašansko dominantna in ima nekakšno moč nad njima, uživa ko vidi kako se jima smili. Prijateljev in žlahte ne da nima, ampak jih je vse odgnala že pred leti. Vsi ji nekaj hočejo, pred sosedi se je treba skrivat, da ne bi slučajno kdo kaj vprašal, na pokopališče je zdaj treba hodit ob nenormalnih urah, da je ne bi kdo videl...uglavnem ženska je resen psihični bolnik. Se z njo ne da pogovarjat in to mi je največji problem. Ona ima svoje "predpotopno" mišljenje in vsak, ki drugače misli že skoraj ni normalen. Smo enkrat že zapeli na eni taki debati, ko je ona izjavila, da je ženska za v kuhinjo, moški pa mora služit denar. Pa se jaz nisem strinjala. Zakaj ženska ne bi imela boljše službe in prinesla domov več denarja kot moški, če lahko. Kako je ona vpila, na mojega se je drla, kako bo dovolil, da ga ženska vzdržuje. Njegov oče je bil takrat še živ in mu je bilo strašno nerodno, ona je pa kar vztrajala. No in kaj naj jaz na koncu s tako taščo. Naj si poišče strokovno pomoč, potem bomo pa videli.
Najbolj od vsega pa boli to, da se moj ne postavi na mojo stran, da sem jaz vedno sama na tej strani. Sem mislila, da me bo vsaj zdaj ko pričakujeva tega

podprl. Žalostna sem, ker ni tako in sem tudi pripravljena na najhujše, da sem mama samohranilka

, ker ga bom morala postavit pred izbiro, mama ali jaz in

.
< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 6.9.2007 18:56:06 >