Januarčice, en mrzel pozravček vsem!
Najprej glede srečanja; v albumu so tri slikice, toliko za pokušino, kako je bilo
Zaenkrat je album zaklenjen, geslo pa lahko pošljem na ZS. Če mislite, da ni potrebe, da je album zaklenjen, pa kar povejte, ga bom takoj odklenila. So pa bili zraven tudi otroci, pa ne vem, če lahko vsi dostopajo do teh slik. Bodo mamice povedale
Drugače pa je bilo zelo fajn, kot so že druge povedale. Bilo nas je 12
(Muzika, Koala, Lusa, Benika, Nalin, Mml, SOnček balonček, Unika, Urssyy, Sani, Piškamiška in moja malenkost), 4 razigrani, nasmejani in zelo luškani
ter 13 naših še nerojenih
! SKratka, bilo nas je res veeeeliiiiiko!
Drugače pa sem danes ostala doma, me vse nekaj špika, pa bom malo počivala. Sem pa šele danes uspela prebrati, kaj vse ste napisale zadnje dva ali tri dni. Pa če grem po vrsti...
Najprej vsem čestitke za uspešne morfologije
Vidim, da se je stanje v prid
malenkost izboljšalo
Glede tašče, jaz raje ne bi izgubljala besed. Sem zelo vesela, da živi 25 km vstran od nas. Mimogrede, niti še ne ve, da sem
Dolga zgodba....
Kolo... nedolgo nazaj sem se še vozila, pa so me nekateri že postrani gledali. Potem pa se še je v bližini zgodila prometna, ko je en voznik (s 100 km/h), podrl kolesarja, ki je pravilno zavijal na levo (je v umetni komi že en teden), pa sem kolo raje kar pospravila. Bo že spomladi več možnosti za to.
Popek... zaenkrat še je v redu, amapk imam občutek, da se bo zdaj zdaj obrnil
Upam pa še vseeno, da se ne bo. Črte pa zaenkrat še ni videt
Toliko zaenkrat, upam, da nisem česa pozabila. Sicer pa se tako še danes kaj oglasim