Živjo,
no jaz upam, da sem podelala 90% stvari za ta teden, ker upam, da mi uspe danes oditi domov ob normalni uri.
Malo me skrbi, da sta sani in piškamiška v slabem stanju po moji vožnji in Mancinem nerganju, ker se nista danes še nič oglasili
sonček balonček upam, da si danes uspela kaj uredit pri nevrologu, sicer pa sporoči in poskušam, kaj urediti...
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček
Glede slik je pa takole. Seveda se priporočam, da kakšno prejmem preko zasebnega sporočila ali el. pošte
, nisem pa tip človeka, ki bi želel biti objavljen na javno dostopnih RR straneh. Podobno smo bile dogovorjene tudi s puncami iz drugega foruma (nosečke iz pred dveh let). Upam, da razumete moje stališče in ne zamerite.
Jaz se tudi podpišem pod tole.
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Najprej glede srečanja; v albumu so tri slikice, toliko za pokušino, kako je bilo
Zaenkrat je album zaklenjen, geslo pa lahko pošljem na ZS.
Kar se mene tiče, naj ostane kar lepo zaklenjen
Sicer vas je bilo pa res lepo videti v živo in malo poklepetati, meni je čas zelo hitro minil in do "štajerskega" konca mize sploh nisem uspela dobro priti, no pa kdaj drugič
. Nalin in benika ampak imata pa zelo pridna otroka

. Manca je po 10 minutah sedenja za mizo dobila "živčni zlom" , tako da še dobro, da sem bila dogovorjena z mamo, da sta se skupaj zabavali
klepetka kdaj in kjer imaš v petek pregled? Mogoče se pa uspemo dogovirit za kakšno hitro kavo med službo
Jaz sem imela danes pregled, vse skupaj nič posebnega...kri in urin OK, tokso na srečo še vedno negativna. V torek imam morfologijo, tako da bom to opravila še pred dopustom, po dopustu pa po tem še 3D UZ. G je bila malo "razočarana" , da še ni izvida AC in rekal, da so zadnej čase genetiki ful počasni in da nič več ne štima kot bi moralo. Skratka če izvida ne bo do torka, ko je morfologija, bo šla ona direktno vprašat...
Upam, da bo konec tedna res lepši in toplejši, ker tole je pa čisto prehudo...