Dobrodošla uršalara.
Čestitke za
, sm prov vesela da nas je tok. Še mau pa bomo prehitele fantke,...
Jst bi tud rada vidla slikce od srečanja, če ni problem.
Jst sm tud iz zasavja, mislm sej sploh ne vem več kam spadamo,.tj. iz Litije sm. Eni pravjo da v zasavje, drugi da smo že Lublančani....sej ne vem več.
Sm bla dons na pregledu zarad tega, k ma moja punčka sam dve žili na popkovnici, pa me je moj G potolažu in mi reku da je to bol kozmetična napaka in da je sam 5% možnosti, da bi bilo kaj narobe. Reku mi je, da lahko primerjam z folno kislino, brez katere današnje nosečnice ne moremo, v preteklosti pa so vse rodile zdrave otroke in da se nimam za kaj sekerat, ker je to bol ,... Ma sej ne vem več, važno je da je vse uredu in da se moja punčka lepo počuti v mojem bajsku,...hehe
Da vam povem eno zanimivost ki se mi je zgodila danes na pregledu. Tko lepo se mi je zdel in tak zlo lep občutek. Sm vidla na tistem monitorju kako je bebica dala obe roke na glavo, ker jo je G preveč žoku, da se obrne, pa mu je hotla povedat: "a dej stric pust me pr mer, a ne vidiš da pančam,..."
" Tko sva se ji nasmejala... jst sm pa povrh vsega dobila tko lep občutek. Heh, mislm da se začenjam zavedat da bom mamica.
Dost je blo tega, da vas uprašam neki, k vem, da ste punce z izkušnjami.
A je to full narobe in mislm, če sploh je narobe, da se mi bradavice lupjo. Jst mislm,da je to od kreme proti strijam, sam me vseen mau skrbi, ker mam kr velike prsi, zdaj so te še večje in mi noben modrc ni več prov. Zadnič sm pa kupla dva modrca in zdej sam te dva nosim, ampak mi je mami rekla,da ne smem nosit več takih s kostmi, ampak une sam z bombaža al kva, sej ne vem. Sam je pa problem k takih pa ne morem nosit, k me motjo. A mislte da se lupjo zarad modrca?