writing-img

RE: Junijke 2007

clock-img

22.11.2007, 21:35

clock-img

Anonimen

no zdej grem pa Taro kopirat user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:35

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: nogica
Rižolino 140-160ml pa še pri meni user posted image .

Hmmmm. Jaka je ob pol sedmih pojedel 80 ml kašice (Milupa - gres, banana, hruška) ter potem ob sedmih pred spanjem spil 200 ml mleka.
Je pa res, da je čez dan manj jedel. Kaše dopoldan ni hotel. Pri meni je pa tud skoz nekaj vlekel, ampak sem imela skoz občutek, da je premalo pojedel. Sem ga kar na 1,5-2 uri pristavljala.

clock-img

22.11.2007, 21:36

clock-img

KT

pencil-img

2747

nogica, kdo pa pri vas tako lepo skrbi za okolico okrog hiše, pa prav lepa dekoracija.

Jest,user posted image ker drugim je to itak brezzvezeuser posted image

Kar tako naprej - fullllllll lepo - jest nimam vrta, ampak samo teraso, pa se tam izživljam user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 22.11.2007 21:43:31 >

clock-img

22.11.2007, 21:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Hmmmm. Jaka je ob pol sedmih pojedel 80 ml kašice (Milupa - gres, banana, hruška) ter potem ob sedmih pred spanjem spil 200 ml mleka.
Je pa res, da je čez dan manj jedel. Kaše dopoldan ni hotel. Pri meni je pa tud skoz nekaj vlekel, ampak sem imela skoz občutek, da je premalo pojedel. Sem ga kar na 1,5-2 uri pristavljala.

to se pravi da to ne bi smelo bit preveč.

clock-img

22.11.2007, 21:38

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Saj sem tudi jaz tuki user posted image

user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:39

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Živjo Pia, a še ne spančkaš? user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:42

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Ja spančkam ampak me mami kar naprej budi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:46

clock-img

januška78

pencil-img

462

Da se vam še jaz pridružim. Se moram kar pohvalit, sem po tem ko je Manca zaspala uspela počistiti celo stanovanje (no razen otroške sobe), se stuširala in umila lase. Sem raje to naredila danes, ker jutri prideva v Ljubljano na čvek.

clock-img

22.11.2007, 21:47

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Da se vam še jaz pridružim. Se moram kar pohvalit, sem po tem ko je Manca zaspala uspela počistiti celo stanovanje (no razen otroške sobe), se stuširala in umila lase. Sem raje to naredila danes, ker jutri prideva v Ljubljano na čvek.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:48

clock-img

KT

pencil-img

2747

PIA cukerček - za popapcat user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:48

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Ja sej sem ga smo šli v Ariel po avtosedež za Kajo, je carica not se nič ne pritožuje tko kot v lupinici.

Pa pol smo kupili še pametnega kužka. Bom poskusla kako sliko iz avtosedeže pripopat.

clock-img

22.11.2007, 21:49

clock-img

KT

pencil-img

2747

A zdej boš pa vsa spedenana  - me pa ko eni zombiji user posted image , ker čist preveč tuki gor visimo user posted image  

clock-img

clock-img

januška78

pencil-img

462

Kaj naj pa potem jaz za Manco rečem. Je danes pojedla 200 ml rižolinota po flaški (pa še bi, če bi ji več naredila), pa še pri meni - se sploh ni hotla ustavit user posted image

clock-img

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Še Svita bi prlepla ampak tako lepo spi da ga res ne bom zbudila user posted image user posted image user posted image - mogoče jutri- malo heca.
Imam na tem račkotu full malo placa in bi mogla it na kaščo ga odpret ampak se mi ne da zdaj ker je potem cela procedura user posted image

Bom jutri kar mojega poslal gor in vam ga jutri pokažem user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Tara med hranjenjem pri babi:
user posted image

Tara v megli:user posted image

user posted image

Tako se pa jaz kopam user posted image :
user posted image

No to jopico mi je pa mami pobarvala, razbarvala, uničla user posted image

user posted image

Pa še malo iz Krsta:
user posted image
user posted image

No kje smo zdej. A bomo do desetih user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:50

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ja sej sem ga smo šli v Ariel po avtosedež za Kajo, je carica not se nič ne pritožuje tko kot v lupinici.

Pa pol smo kupili še pametnega kužka. Bom poskusla kako sliko iz avtosedeže pripopat.

Se spomnim, da je bila Nika tud navdušena, ker je vse ven videla. A ste že zamenjal?

clock-img

22.11.2007, 21:50

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Pa pol smo kupili še pametnega kužka.

Kati a veš, da tudi jaz razmišljam o peseku - prosim sporoči, če res dela "čudeže" user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:51

clock-img

januška78

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: KT

A zdej boš pa vsa spedenana  - me pa ko eni zombiji user posted image , ker čist preveč tuki gor visimo user posted image  

Sem imela že take lase, da bi se me še ustrašle user posted image . Kaj bi si pa pol mislile o men user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:51

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Punce, bližate se 200. strani, zato vas prosim, da počasi odprete novo temo (2. del), saj moram pri 200 straneh temo zakleniti. To pa zato, ker se je nekajkrat zgodilo, da je iz neznanih razlogov izginilo veliko strani maratonskih tem. Tako da zdaj pri 200 za vsak slučaj zaklepamo in odpiramo na novo. Hvala za razumevanje.

Zdaj grem spat, zjutraj bom pa zaklenila, če boste že imele odprto nadaljevanje. Lahko nočuser posted image .

clock-img

22.11.2007, 21:52

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Pametni kuža je res ena dobra stvar user posted image user posted image user posted image , mi ga imamo od Pie, pa ga zdaj Svit uporabljauser posted image

clock-img

22.11.2007, 21:53

clock-img

Anonimen

Kati katerga si potem kupila in koliko je bil (avtosedež)?
Kolk si dala pa za pametnega kužata? Jaz sem ga danes kolegici naročila, ker je v Pikapoloni baje 24.99 eur, najcenejši (bo pa mami plačala ker je za Miklavža)

clock-img

22.11.2007, 21:53

clock-img

KT

pencil-img

2747

Kaj naj pa potem jaz za Manco rečem. Je danes pojedla 200 ml rižolinota po flaški (pa še bi, če bi ji več naredila), pa še pri meni - se sploh ni hotla ustavit user posted image Tud naša user posted image  - ko sem flašo na mizo postavla je tako za njo gledala kot, da sem ji srce strla user posted image  

clock-img

22.11.2007, 21:54

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

januška: full si pridan. Jaz sem dons mal naredila. Jaka mi je spal največ pol ure skupaj in se je takoj začel oglašat, če me ni videl. Ah bom že ospravla. Jutri imam moža doma, pa bo mal Jakija imel, da bom jaz kaj naredila.

KT: saj, je le še 10 min, potem nas bodo pa dol vrgli. Jaz sem že v uniformi za spat.

clock-img

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

kolk mamo še user posted image ?

clock-img

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Punce, bližate se 200. strani, zato vas prosim, da počasi odprete novo temo (2. del), saj moram pri 200 straneh temo zakleniti. To pa zato, ker se je nekajkrat zgodilo, da je iz neznanih razlogov izginilo veliko strani maratonskih tem. Tako da zdaj pri 200 za vsak slučaj zaklepamo in odpiramo na novo. Hvala za razumevanje.

Zdaj grem spat, zjutraj bom pa zaklenila, če boste že imele odprto nadaljevanje. Lahko nočuser posted image .

Big brother is watching user posted image  - grem  odpret 2.del, da ne izgubimo seznamčka! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem