writing-img

Pozdravljeni nova sem

clock-img

14.06.2007, 09:06

clock-img

no pa smo tu

pencil-img

10

lEP POZDRAV VSEM SKUPAJ
Tukaj sem čisto frišna in delamo na user posted image  opravičujem se če nism zbrala pravi forum ker sem tu nova. In upam da s ebomo vredi ujeli.

clock-img

14.06.2007, 09:11

clock-img

Anonimen

Wuser posted image Euser posted image Luser posted image Cuser posted image Ouser posted image Muser posted image E

clock-img

14.06.2007, 09:12

clock-img

prymorka

pencil-img

180

DOBRODOŠLA...user posted image user posted image user posted image
PA VELIKO SREČEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 09:32

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Dobrodošla, tud jaz sem frišna in ti povem, da sem prav zadovoljna s temi forumi!
Zveš marsikaj zanimivega in poučnega!

clock-img

14.06.2007, 09:33

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Dobrodošla na forumu!user posted image user posted image user posted image
Želim ti veliko sreče in da čimprej zagledata user posted image .user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

14.06.2007, 09:35

clock-img

majrim

pencil-img

3991

kot prvo-vsekakor dobrodošla med namiuser posted image ...si izbrala taboljšo stvaruser posted image ...iz lastnih izkušenj ti povem,da so tukaj punce fenomenalne in najlepše je to,da najdeš prijatelje,ki so redkiuser posted image ...kadarkoli ti bo težko,boš dobre volje,vedi,da se bo vedno našel kdo z lepo in toplo besedo!!!...tu šele vidiš in čutiš,da nikoli nisi sam!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

14.06.2007, 09:35

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

14.06.2007, 10:11

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ja prav lepo pozdravljena.
jaz sem tudi še nova in moram rečt, da sem že toliko novih poznanstev spostavila, pa punce tukaj so res ful vredu.
pa veliko odgovorov dobiš na vprašanja, ki te zanimajo. vsaka ima svojo izkušnjo in ti svetuje po svojih močeh.
res bo lepo tukaj.
večkrat se oglasi. iz kje pa drugače si?

user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

14.06.2007, 10:33

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Dobrodošla med čvekačicami in želim ti da čimprej postanešuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

14.06.2007, 12:00

clock-img

talika81

pencil-img

2233

živjo!

jaz sem tud bolj nova na tem forumu in sem tud sama ugotovila, da na njih zveš marsikaj zanimivega in seveda poučnega. dekleta znajo marsikaj povedat, nekatere so že prave strokovnjakinje za določene stvari.

clock-img

14.06.2007, 12:01

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Živjo! Da ne bom odpirala nove teme, se bom kr tule pridružila. Sicer nisem nova, pred dvema mesecema sem veselo pisala po forumu "nosečnost", vendar se je zaradi diagnoze bligted ovum vse žal končalouser posted image .

Bila sva fuuuul žalostna, ampak zdaj je to za nama in greva veselo naprej. Predvčerajšnim mi je moj G povedal, da sem popolnoma zdrava zato do avgusta user posted image še s kondomom, pol pa delat na user posted image .

Toliko tolažilnih besed, kot sem jih dobila na tem forumu, nisem dobila še nikoli, zato mi je tale forum prva liga in sem se spet odločila, da še kako rečem z vami in se skupaj veselimo prihajajoče user posted image .

Pozdravček vsemuser posted image

clock-img

14.06.2007, 12:03

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Lepo pozdravljena! Upam, da čim prej zagledaš magični user posted image

clock-img

14.06.2007, 12:20

clock-img

Juno

pencil-img

175

Pozdravljena, dobrodošla na forumu,
med puncami tukaj veje pozitivna energija in optimizem, vedno se najdejo spodbudne besede in sorodne duše. Tudi jaz sem med frišnimi, upam, da se bomo ujeli...Želja po user posted image  je v meni rasla že nekaj let, sedaj pa sva začela tudi delati na tem. Full se veselim.
Želim ti prijetno user posted image  in da bi čimprej zagledala user posted image .

clock-img

14.06.2007, 12:25

clock-img

macka27

pencil-img

276

vse tafrišne punce DOBRODOŠLE in želim vam DA ČIM PREJ ZAGLEDATE user posted image user posted image

Nushy

clock-img

14.06.2007, 12:48

clock-img

murkica

pencil-img

2075

No tudi jaz sem nova.

Moram vam povedati, da sem bila zelo presenečena, ko sem odkrila ta forum in ugotovila, kako lepo med seboj sodelujete.
Naučila sem se že marsikaj novega in koristnega in upam, da bo tudi v prihodnje tako in se bomo dobro razumele.

Aja pa tudi jaz želim vsem, da čim prej postanete user posted image .

LP

Murkica

clock-img

14.06.2007, 12:57

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Hvala vsem za dobrodošlico pa tudi jaz želim vsem, ki se že dolgo trudite ali pa ste šele začele, da bi kmalu pokazalo user posted image .

clock-img

14.06.2007, 13:03

clock-img

vita80

pencil-img

299

Pozdravljena!

Tudi jaz sem tukaj med frišnimi! Želim ti da čimprej na user posted image  pošlješuser posted image  in čiprej zagledašuser posted image !

lp

clock-img

14.06.2007, 14:16

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Vse "tafrišne" DOBRODOŠLE med čvekami!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

14.06.2007, 14:25

clock-img

talika81

pencil-img

2233

res se čveka, ampak prijetno čveka in ob tem čveku zveš marsikaj zanimivega, dosti vzpodbudnih besed slišiš, kar ti toliko eč pomeni, ker veš, da so na forumih nekatere, ki se že kar nekaj časa trudijo, da bi bile user posted image  in da bi lahko držale svojega user posted image  v naročju.

clock-img

14.06.2007, 16:33

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: macka27

vse tafrišne punce DOBRODOŠLE in želim vam DA ČIM PREJ ZAGLEDATE user posted image user posted image

Macka27 - si povedala prav to, kar sem jaz hotela user posted image
torej se kar podpišem pod tvojo izjavo user posted image

clock-img

14.06.2007, 16:38

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

user posted image user posted image user posted image
Dobrodošle vse tanove in želim vam,da vas čim prej osrečita user posted image ,pa srečno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

14.06.2007, 16:40

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

več nas je več je spodbude, čeprav bi si želela, da bi se pogovrajale na vsaj enem forumu anprej.

clock-img

14.06.2007, 16:52

clock-img

sasy20

pencil-img

645

Tudi sama se bolj nova....vesela sem, ker na tem forumu vedno znova najdeš dobre besede in pozitivne in vspodbudne misli.
Vsem novim in malo manj novim user posted image  pa želim da čimprej  zagledate user posted image user posted image  in postanete srečke user posted image .

clock-img

14.06.2007, 18:29

clock-img

Anonimen

Dobrodošle, vse ta nove.. Želim vam, da čimprej ugledate magične črtice user posted image user posted image

Dobrodošlee user posted image

clock-img

14.06.2007, 22:18

clock-img

BEJBI T.

pencil-img

10

Evo mene... še ena novinka, tudi jaz upam da nam čim prej uspe in da bomo srečne in nasmejane gledale svoje trebuščke

Uživajte!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem