writing-img

RE: Pozdravljeni nova sem

clock-img

14.06.2007, 22:22

clock-img

no pa smo tu

pencil-img

10

ooooo Najlepša hvalaaaaaa vam za tak sprejem res fajn od vas res hvala vam za prijaznost

clock-img

14.06.2007, 22:23

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ej večina naj se tu z enim samim namenom - imeti oporo, podporo in dobiti kakšno fajn informacijo, ki nam pomaga do cilja. In seveda, da dajemo vse to tudi nazaj.
Dobrodošla.

clock-img

14.06.2007, 23:40

clock-img

po33

pencil-img

55

Pridružujem se majrim,dobrodošla-sem tudi sama novauser posted image user posted image user posted image .
VELIKO SREČEuser posted image

clock-img

15.06.2007, 00:21

clock-img

poki5

pencil-img

14

Hojla, tud jaz sem med novinkami. Do sedaj sem ugotovila da je tole ena boljših zadevic. Take topline in pozitive še nisem srečala.
Želim da nam vsem v najkrajšem času uspe zagledati user posted image  , pa da bo kitajsko leto pujska kaj pomagalo da bomo kmalu srečke user posted image .

Pozravček

clock-img

15.06.2007, 19:54

clock-img

Lolypop

pencil-img

156

Pozdravček vsem. Že kakšno leto berem vaš forum in sem našla veliko dobrih nasvetov. Tudi jst sm srečka nosečka in sem se vendarle odločla, da se registriram in kaj napišem. user posted image

clock-img

17.06.2007, 18:03

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

Tudi jaz sem med frišnimi, pa odkrivam, kako fajn je tuki gor.
Veselim se, da karkoli bo, kakršnakoli že bo najina pot, imava še podporo tuki gor. To ogromno pomeni.
Zato že vnaprje hvala, punce!

lp,

m

clock-img

17.06.2007, 19:30

clock-img

Katja271

pencil-img

52

Dobrodošle vse tanove in tafrišneuser posted image Želim vam, da ne boste dolgo ostale na tem forumu "Želimo si novega člana", ampak da se boste kmalu preselile med srečke nosečke user posted image !!!
Tudi sama nisem dolgo prijavljena na forumu (user posted image šele drugi krog), ampak sem tud čist notr padla - od RR sem postala čist zasvojena user posted image . Ko je pa tako fajn delit svoje misli in občutke s takimi, ki imamo iste intereseuser posted image .

Nič, punce, navijam za čimveč marčevskih dojenčkov!!

PS: Mojcej77 - čestitke za poroko!!

clock-img

17.06.2007, 21:57

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

ooooo koliko vas je ta "frišnih" user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLE MED ČVEKAMI!! The more the merrier user posted image user posted image user posted image

Držte se punce pa veliko user posted image   user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem